Eu sunt inca virgina, dar iti pot spune ca ar trebui pe la 16 ani, daca tii neaparat, 17...
Este legal de la 15, poti fi pedepsit penal in cazul in care o faci mai devreme .
Eu v-am intrebat la ce varsta v-ati dezvirginat voi nu la ce varsta ar trebui, cititi mai clar intrebarea
Eu inca nu m-am dezvirginat, dar stiu ca chuck norris s-a dezvirginat inaintea tatalui lui.
Cand am avut chef. :-| vai... ce aveti cu intrebarile astea? ma fac deja sa rad o gramada. parca te vad ca peste o luna o sa intrebi ca daca te ungi cu smantana pe penis o sa creasca? :-\
Thoamne n-are cum, chiar daca e chuck norris in ^, a te dezvirgina inseamna sa faci sex/dragoste. |
Wtf? care e ma problema ta? te-a refuzat prietena, parca si vad
Esti, tu . Wtf, care ti-e problema? Am spus adevarul
Si vezi ca TPU, nu e pentru copii sub 12 ani so, eu am 14.
Du-te tu la scoala si plictiseste-te! Distrusule! )))
La 14 ani nu esti mare draga mea... esti destul de mica, mai ai de invatat, mai ales la capitolul bunul simt si respectul. nu ai zis bine ce ai zis acolo, sunt destui cretini cu intrebari din astea de prost gust, nu mai trebuie si raspunsuri la fel. ai grija de tine micuto
Eu nu iau sfaturi de la prosti, asa ca nu mai vb, singura. fratele meu are 15 ani si nu mai e virgin, so...