Pai.primul sarut. nici nu prea imi mai aduc aminte bine cred ca pe la 12 nu a fost tocmai perfect a fost si ff scurt .
Iar viata sexuala la 16 ani si 11 luni adica cam 17 si a fost foarte placut.as vrea acum o data la 3 zile sa o fac daca se poate... da nu se poate.trist.
Buna, nu mi-am inceput viata sexuala inca si mi-e foarte bine asa, primul sarut a fost la 13 ani. a fost unul foarte placut, un sarut care mi l-a dat baiatul de care m-am despartit de curand
Am 17 si 4 luni si inca sunt virgina. Primul sarut l-am avut la 14 ani, primul sarut normal la 15 si primul sarut cu limba cind am imlinit 16.
Primul sarut "pe bune"......la 15 ani. ... iar viata sexuala inca nu mi-amm inceput-o
Viata sexuala mai are de asteptat :d... iar primul sarut iarna trecuta la 13 ani... a fost groaznic sincer am cosmaruri
Viata sexuala nu mi-am inceput-o, si nu am de gand prea curand, iar primul sarut a fost la 14 ani.nu prea a fost reusit
Nu mi-am inceput viata sexsuala si sun foarte fericita...in schimb primul sarul a fost la 13 ani si a fost super frumos...
Primul sarut la 15ani, cum am intrat la liceu... iar viata sexuala mi-am inceptu-o la 18 ani
Viata sexuala nu mi-am inceput-o si primul sarut nu prea mai tin minte cand....
Viata sexuala...nu mi-a inceput`o inca... dar primul sarut la mine a fost groaznic...era...iarna ...pan` clasa a 7a...cu tipul de care imi placea de jumate d an...prietena mea... i-a zis kmi plc d el...si surprinza... si lui ii placea d mine...si...intr-o seara dp ore...cu rusine...mam apropiat d el... iar el...m-a tras spre el... si m-a sarutat...era groaznic...saliva peste tot...limba lui.in gura mea...beak... a 2a zi... i-am zis ca nu vreau sa fim impreuna...era terifiata)... oriqm... acum nu mai am aceeasi parere k la inceput despre saruturi... datorita pr meu:X:X
peace
Acum 6 luni mi-am inceput viata sexuala
pai la inceput naspa dar dupa
Primul sarut la 12 ani
si la fel a fost si el dar numai ca a fost de la inceput pana la sfr frum:X
Pai eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani jum, iar primul sarut pe la 12 ani
Buna.eu mi-am inceput viata sexuala la varsta de 17 ani, la inceput a fost neplacut, dar dupa ...nu pot sa ma exprim in cuvinte, primul sarut a fost la varsta de 13 ani, avand in vedere ca nu stiam sa sarut m-am lasat condusa de parener, a fost minunat! nu voi uita niciodata acele momente.
Hmm.
A fost acum 3 luni(am 14 ani). el 18.Intr`o seara pe la 8 la el acasa. dupa o relatie de 1 an si 5 luni.eu fiind virgina el cu experineta....Inainte de toate m-a intrebat daca mi`e frica[bine ca m`a intrebat ca nu aveam tupeu sa-i zic eu asa dintr`o data.]. Ma lasat usor pe spate si ma dezbraca in timp ce ne sarutam si ne mangaiam... A stat el deasupra si a intrat incetisor si cu grija si ne sarutam intruna.:X:XSe oprea cand auzea un"au" sau nu "ahh"mai zgomotos(mai tare). nu m`a durut atat de rau si a fost de neuitat.suntem si acum impreuna si ne iubim MAXIM.:X:X:X.
PS. a fost si primul meu prieten.:X
Primul sarut.hmm.a fost interesant.
Am 15 ani, viata sexuala nu mi-am inceputho inca, iar primul sarut la 12-13 ani! si a fost prea fain