Bună.
În mod normal între 12 și 14 ani, dar poate apărea și mai înainte cu un an sau mai târziu cu un an.
Pa, pa.
Se vede ca esti baiat stiu multe fete care le-a venit la 11 ani. Eu sunt satena a venit la 12 ani.
Imposibil poate nu stiu cei aia menstruatie, zile direct ciclu , sau poate doar zic la misto...
Menstruatia poate aparea foarte devreme la unele fete, posibil si de la 8 ani, dar de obicei apare in jurul varstei de 11 si 13 ani, si uneori chiar 16, daca nu apare dupa 16 ani trebuie consultat un medic
Buna,de obicei între 11-14 dar cunosc niște fete care le au venit la 9ani.nu stiu de ce.
Am eu un raspuns pentru tine si crede-ma e total corect acest raspuns ( mi la dat chiar doctorul ). Normal menstruatia vine la 1-2 ani dupa ce ti-au inceput sanii sa creasca. Asaa ca nu-ti face probleme, si apropo chiar daca sanii ti-au crescut deja, nu e nimic in neregula cu tine, se poate sa-ti vina mai tarziu datorita genelor.
Sper ca te-am ajutat!
Asta e o porcarie! N-are nici o legatura culoarea parului, ci cat de dezvoltata esti(fizic!)...Eu sunt blond inchis-Saten deschis si mi-a venit la 11 ani! ...Mama mea e satena si i-a venit la 16 ani! ..Si in plus, mai cunosc si fete carora le-a venit la 9-10 ani!
Mutubal întreabă: