| MadiLincik a întrebat:

La ce virsta ar trebui sa apara menstruatia?

17 răspunsuri:
| lolylolypops a răspuns:

13-16 ani.Intre anii acestia ar trebui sa apara menstruatia!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În mod normal între 12 și 14 ani, dar poate apărea și mai înainte cu un an sau mai târziu cu un an.
Pa, pa.

| MadiLincik explică:

Sunt blonda.

| Deliα a răspuns (pentru lolylolypops):

Se vede ca esti baiat stiu multe fete care le-a venit la 11 ani. Eu sunt satena a venit la 12 ani.

| MadiLincik explică:

Sunt blonda...

| lolylolypops a răspuns (pentru Deliα):

Sunt fata am 16 ani si am colege carora nu le-a venit!

| MadiLincik explică (pentru Deliα):

Caatare eu sunt fata si sunt blonda...

| Ycu a răspuns (pentru lolylolypops):

Imposibil poate nu stiu cei aia menstruatie, zile direct ciclu laughing, sau poate doar zic la misto...

| lolylolypops a răspuns (pentru Ycu):

Poate laughing

| zavinova a răspuns:

Menstruatia poate aparea foarte devreme la unele fete, posibil si de la 8 ani, dar de obicei apare in jurul varstei de 11 si 13 ani, si uneori chiar 16, daca nu apare dupa 16 ani trebuie consultat un medic

| Deliα a răspuns:

Merci pentru funda

| Sisitta a răspuns:

Buna,de obicei între 11-14 dar cunosc niște fete care le au venit la 9ani.nu stiu de ce.

| teocica a răspuns (pentru Deliα):

Depinde de la fata la fata eu stiu una de la 9

| Anda_Andutza_1993 a răspuns:

Am eu un raspuns pentru tine si crede-ma e total corect acest raspuns ( mi la dat chiar doctorul ). Normal menstruatia vine la 1-2 ani dupa ce ti-au inceput sanii sa creasca. Asaa ca nu-ti face probleme, si apropo chiar daca sanii ti-au crescut deja, nu e nimic in neregula cu tine, se poate sa-ti vina mai tarziu datorita genelor.

Sper ca te-am ajutat!

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

9 ani

| Smile3 a răspuns:

Asta e o porcarie! N-are nici o legatura culoarea parului, ci cat de dezvoltata esti(fizic!)...Eu sunt blond inchis-Saten deschis si mi-a venit la 11 ani! ...Mama mea e satena si i-a venit la 16 ani! ..Si in plus, mai cunosc si fete carora le-a venit la 9-10 ani!tongue

| MadiLincik explică (pentru Smile3):

Asta e adevarat...happy