Am facut si cu 6inch si cu 10inch. Ambele m-au facut sa tremur pana la orgasm si sa urlu. Nu conteaza dimensiunea, cat conteaza experienta. Poti fi putin mai dotat, dar sa faci meserie in pat. Nu te lasa intimidat de dimensiune, putea sa fie mult ma rau, imagineaza-ti sa fi fost mai mic. Atunci drama.
Stai linistit si iubeste-te cu partenera
Crede-ma, pentru o femeie este indeajuns sa ai si 10 cm. Conteaza sa stii sa te folosesti de ustensila.
Dimensiunile penisului tău sunt în limitele normale, 14-16 cm. Cu el poți sa satisfaci orice femeie pretențioasă.
Esti bine asa cum esti si o poti satisface dupa ce o cunosti mai bine. Veti descoperi impreuna cum.
Femeile nu inseala pentru asta, pacat ca ti-a intrat ideea asta in cap. Te indrepti spre esec in orice relatie daca gandesti asa.
In orice caz, exista mansoane sa obtii lungimea dorita, la fel cum exista jucarii pentru placerea ei.
Mai important decat ustensila e omul atasat de ea. Asa, jucarii se tot gasesc, mai ales in zilele noastre.
Te înțeleg că ești îngrijorat, dar, chiar dacă te stresezi, nu o să se mărească penisul. Sunt și eu în situația ta, dar cred că cel mai bine accepți dimensiunile așa cum sunt și te concentrezi pe alte lucruri. De altfel, tu nu ai un penis mic, ci unul mediu sau peste medie.
florg78 întreabă:
anonim_4396 întreabă: