Doamne, ce e cu preocuparile astea? De unde veniti? Zau! Ma uimiti pe zi ce trece...
@marian888 nu te supara pe astia de se iau de tine
tu esti nevinovat, esti de compatimit saracul de tine, daca atat te duce capul
imi permit un sfat: paraseste-ne acum, cat esti in glorie!
In privinta limbajului, ti-as recomanda cateva vieti de gramatica, iar raspunsul intrebarii tale easte urmatorul:poti avea orice marime, femeia este satisfacuta in proportie de 80% de nivelul inteligentei, nicidecum al penisului!
Nu ar fi rau sa iti revizuiesti putin vocabularul, deoarece poate fi adecvat intre amici dar nu in public!
Sincer, n-am mai ras de mult atat. ori esti dobitoc, ori n-aveai ce face si te plictiseai.inclin spre prima
Raluca a luat vacanta?
Cat despre tine...eu cred ca ai nevoie de un psihiatru.
De unde veniti fratilor? Mai sunteti multi?
Sa mor eu, nu stiu cum ti-a ajuns mesajul pe site dar mi-am fagaduit sa nu-mi bat joc de nimeni asa ca eu iti raspund simplu la intrebare.Sa fie lunga, dar nu de 50 de cm, catre 25, 26 e bine, e perfeeeeeect.Nu prea groasa, potrivit, acum ce detalii sa stiu sa-ti dau? Mai subtire putin decat o umbrela din aia mica, stransa. Acuma serios?!? Cui i-ar placea una mica de 6, 7 cm? Sau 2, 3 cum am citit ca ar avea-o cineva aici pe site
Da ce aveti cu bietul baiat. A intrebat si el ceva. Nu va comvine nu raspundeti. daca nu ereati interesati nu raspundeati zic eu!
Mynameee întreabă: