| RAY a întrebat:

La fete nu conteaza nici frumustea, banii, asta mi-au spus cateva fete, nu inteleg ce rost au minciunile astea? Daca nu conteaza astea doua, de ce sunt atatea fete care umbla cu unii cu bani sau de ce vad fete cu baieti frumosi? Apropo cum vad ei caracterul unui baiat cand o viata stai cu cineva si nu stii ce-i bate capul? Cum detecteaza ele sufletul asa rapid?

18 răspunsuri:
| Anonim1524 a răspuns:

Eu cred că astea sunt vrăjeli, nu cred să existe persoane în general care să nu ia în calcul aspectul fizic. Cînd vezi o persoana te uiți dupa fizic căci nu îi poți citi gindurile să vezi ce fel de om este.

| Mariiiiiiiii a răspuns:

Nici eu nu stiu

| RAY explică (pentru Anonim1524):

In sfarsit o fata sincera, ai dreptate gabriela

| Anonim1524 a răspuns (pentru RAY):

Mersi,eu am spus ceea ce gîndesc cu adevărt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-are cum sa nu conteze si fizicul... nu-mi spune tu mie ca una, doar pentru bani, ar fi in stare sa stea cu unu urat cu spume. iar in ceea ce priveste gandirea partenerului, eu una consider ca n-ai niciodata de unde sa stii ce gandeste cu adevarat, chiar daca esti de 2 ani sau de 40 de ani cu el.

| WorldPeace a răspuns:

Sunt doar minciuni. Fetele de care zici tu sunt foarte greu de gasit (1/1000000), dar chiar de o gasesti trebuie sa ai ceva cu care sa o cuceresti. Nu poti sa primesti totul, cu nimic!

| cosmin986522 a răspuns (pentru anonim_4396):

Monica gabor si irinel columbeanu iti spune ceva? ala putea sa-i fie tata... sau vrei sa zici ca irinel era frumos? daca nu avea bani crezi ca se mai uita pustoaica de 19 ani la el cand s-au casatorit? ca ea sunt multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmin986522):

Era foarte batran nu zic nu, dar pentru varsta care o avea nu arata rau. posibil nu era suficient de urat cat sa-i provoace scarba. parerea mea, acum nu zic ca am dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing doamne fereste. Daca tu crezi ca aia a stat cu ala ca nu arata rau e clar ca trebuie sa mai iesi pe afara sa vezi lumea reala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca va luati doar de mine, dar de restul care au avut aceeasi parere ca a mea, nu. am iesit si am vazut si eu lumea reala, nu am 5 ani, nu ma intereseaza ce a fost intre monica si columbeanu, pentru ca nu ma intereseaza prostia omeneasca. stiu si eu ca l-a luat pentru bani. dar nu exclud si posibilitatea sa-i fi placut ceva la fizicul lui, de unde stii tu ca n-o atrageau si mosii? doar in ziua de azi sunt atatea fete frumoase, de 17-19 ani in limba dupa tigani cu burta. eu una chiar daca eram obsedata de bani, aveam totusi respect de sine si n-as fi putut sa stau cu unu, sa-l sarut, desi era urat cu draci, doar pentru bani. consider ca totusi conteaza gradul de uratenie.

| Anonimuserr a răspuns:

Da dar la unele doar. În rest e jale. Alea le numeri pe degete care nu contează frumuseţea, banii maşina. Poate 10 % din 100%.

| cosmin986522 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tiganii aia de care zici tu au bani ca altfel daca era un sarantoc nici un scuipat nu dadeau pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmin986522):

Nu stiu ce sa zic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fete conteaza totul. Nu mai sperati aiurea. Dar cred ca depinde mult de tot de educatia si mediul in care a trait fata respectiva si bineinteles, principiile pe care le are si daca este o fata care crede in Dumnezeu sau nu. Se aplica si la baieti. Fiecare om ii diferit sa nu punem pe toti o eticheta.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si eu spun ca conteaza mult educatia primita acasa si in alegerea unui partener s cum au fost parintii tai, poate depinde si de nivelul de inteligenta etc dar cu adevarat asa e conteaza totul asta spun si eu

| Eduard196 a răspuns:

Ba sa stii ca pe toti fie fete fie baieti ne intereseaza aspectul fizic. Iti spun eu ca sunt baieti frumosi care la 20 ani n au avut nici o prietena. nu stiu daca sunt fete frumoase care pana la 18 ani sa zic nu au avut iubit

| RAY explică (pentru Eduard196):

De ce nu au avut iubita?

| AdelinaC a răspuns:

Sunt n tipuri de caractere, asa ca atatea fete cate vei intreba, atatea raspunsuri vei primi.
Personal, aspectul fizic conteaza in masura in care releva personalitatea. Adica nu imi poti spune ca un baiat cu cercel, creasta si pantaloni lasati pana la jumatatea feselor e unul serios.
Inaltimea, culoarea parului, ochilor, etc sunt detalii care chiar nu conteaza intr-o relatie pentru ca fiecare este asa cum e inzestrat de natura.
,, Apropo cum vad ei caracterul unui baiat cand o viata stai cu cineva si nu stii ce-i bate capul?">>>> Adica baiatul sta cu o fata si nu isi da seama de caracterul ei? Inseamna ca e imatur sau nu judeca suficient de rational.