| dulse a întrebat:

La inceputul veri am fost in excursie la vulcani noroiosi cu alta scoala. Imi placea de un baiat de acolo si m-am mutat langa el. La intoarcere un prieten de al lui sa asezat in locul meu si eu am stat la el in brate ( nu ca nu imi convenea ) toti au inceput sa zica ca suntem impreuna si i-au zis sa imi ceara nr sa nu fie prost si chesti din astea. Acum o sa se faca din nou excursie si l-am convins si pe el sa mearga.Ieri l-am intrebat daca are prietena si el mi-a zis: pai... oarecum da si azi l-am intrebat la misto daca pot sa stau din nou la el in brate si a zis ca habar nare. Cum ar trebui sa ma comport in excursie si cum sa fac ca sa fim impreuna? dau fund@ la minim 5 raspunsuri

7 răspunsuri:
| NothingToEat a răspuns:

Pai nu trebuie sa fii cum sa zic eu "moarta dupa el" dar nici sa fii aroganta sau ceva sa fii tu insati si daca vezi ca nu ar vrea sa fie cu tine... spune-i direct ca il placi si daca si el te place fiti impreuna! funda?

| oanaX a răspuns:

Vezi pentru inceput cum o sa se comporte el. si intreaba-l daca e cv serios cu prietena lui. daca e cv serios poti sa stai pe langa el sai zambesti si sa flirtezi cu el si tot il poti convinge sa se indragosteasca de tine.

| Jigsaw a răspuns:

Baga-te pe el,maxim.Fa-i avansuri, nu stiu, fetele au farmecul lor.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

El are prietena si u te pui ca o... in bratele lui.Frumos n-am ce zicehappyPoftim educatie lume!

| dulse explică (pentru DirectDinBerceni92):

Am stat la el in brate cand nu avea prietena

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru dulse):

Da si acum are prietena deci nu trebuie sa te bagi.Cauta pe altu nu strica relatii happy

| dulse explică (pentru DirectDinBerceni92):

Si daca are prietena ce? ai impresia ca o sa stea cu ea toata viata? eu nu prea cred P.S el are 15 si eu 14