Pai este varsta la care adolescentinitatea incepe sa infloreasca Este normal sa se indragosteasca
Pentru ca atunci cand se indragostesc, solicita "experienta noua"ragostea.
Deci este un comportament normal la aceasta varsta.Eu am 16 ani si...Am trecut prin asta xD
Copilaria pentru ei e un cuvant vechi, care nu trezeste nimic in ei. 0. asta e timpul. schimba de la o zi la alta totul. nu e vina lor ca e asa, e vina. timpului, a tehnologiei, etc. vreau sa vad cum or fi ai mei, parca vad ca mai praf ca cei de acum.
Orice are un inceput doar ca ele se grabesc si nu se gandesc ca au toata viata inainte... cu alte cuvinte ar trebui sa isi puna educatia pe primul loc si dupa „dragostea" asta
Multi dintre noi nu ne indragostim. Simtim doar o atractie.
Acum e la moda sa ai prieten la 13, 14 ani.
Majoritatea chiar incearca sa rezolve asta.
Cum spunea BlueButterfly, e doar o pasiune copilareasca.
Te pup.
Sunt perfect normale. Problemele apar cand isi incep viata sexuala la varsta asta!
Te rog frumos, doar ce am mancat! Nu ma face sa dau totul afara, tin la placinta lu' mami!
Timpurile actuale au o viteza elevata in ceea ce priveste maturizarea unei persoane.Adolescentii din ziua de azi nu pot fi comparati cu adolescentii din deceniile precedente desi in esenta raman aceiasi.In ziua de azi pretendentii au devenit parteneri reali cu chef de a grabi evolutia relatiilor.Aceste fete sunt la vrsta la care tot ce zboara se mananca si pot confunda cu facilitate dragostea cu atractie, simpatie, capriciu.Ar trebui sa nu mai precipite evolutia lucrurilor,sa mai ramana la stagiul inocentei, infantilitatii, precautiilor si chiar al misterelor; fara asi supune mintea si chiar trupul la maltratari emotionale, sentimentale superficiale.Dar totul ramane la "ar trebui", suntem in era tehnologiei, a rapiditatii si adolescentii sunt omniscienti.
Eu am 14 ani si in general am observat cam multe fete chiar si mai mici ca mine au relatii asa ca mi se pare ceva normal adica nah 13-14 ani nu 10...deci e ok
Exact asta zic si eu....ca este normal sa te indragostesti dar nu sa aiba prieten...dar alti zic ca nu este normal nici sa te indragostesti la varsta asta!
anonim_4396 întreabă:
Miihaa întreabă: