anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La servici exista un tip care ma curteaza. De 2 -3 luni de zile se tot ia de mine, imi face complimente, incearca sa ma ia de mana, si acum ceva timp ma invita in oras. Mie nu imi placea de el, si de fiecare data l-am respins pe motiv ca am prieten ( minciunica, de altfel). Si el tot imi zicea : "Nu-i nimic, prietenii se mai schimba". Ma acuza ca nu-l bag in seama laughing, ca sunt rea. In ultimul timp, am cam cedat, si am inceput oarecum sa-i fac ochi dulci si sa-i dau de inteles ca totusi as accepta o iesire cu el, asta dupa ce a aflat ca l-am mintit ca aveam prieten.Am inceput sa-l simpatizez si as profita de oportunitatea asta numai sa mi-l scot pe fostul din inima si gand, pentru ca am suferit destul.Nu mai vreau sa sufar, si n-as vrea sa ma bag intr-o "relatie" asa de forma, pentru ca nu sunt fana a aventurilor.As vrea sa-mi dau seama daca intr-adevar intentiile lui sunt serioase...sau doar se gandeste la o "joaca". El e genul afemeiat de barbat. De o saptamana incoace, de cand il mai bag in seama... tipul a lasat-o mai moale cu insistenta. Oare era mai bine sa continuu a fi afurisita? Nu mai aduce vorba de nici o invitatie. Ce sa fac? Sa fac eu primul pas? Mentionez ca nu il vad prea mult...doar 15-20 minute pe zi.

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Toata lumea flirteaza deci nu lua gestul lui ca pe unul de exclusivitate!

Din moment ce tu i-ai dat verde, lui i-a pierit interesul si asta dovedeste ca era doar o joaca!
Mai lasa timpul sa treaca si cauta-ti un baiat cuminte si nu asa de aiurit!

8 răspunsuri:
| stresu a răspuns:

Domnisorul respectiv imi pare cam imatur sau neserios; dar na, poate am eu idei prea fixiste. Ideea e ca, daca nu se da la toata lumea de la serviciu, nu strica sa mergi cu el la o cafea. Vezi daca merita efortul. Sugereaza cu naturalete sa mergeti la o cafea. Daca vrea, ai parte de o conversatie placuta, daca nu vrea, iaca mare pierdere - un tip superficialthinking In schimb, sa faci asta daca chiar iti place omul, nu doar de dragul de a uita de fostul, ca iese prost.
Spor!

| Hombre a răspuns:

Nu te grabi, convingete sigur daca vrei sa accepti altfel te incurci si mai rau.

| Hombre a răspuns:

Ce ai Verta esti nesatula?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Culca-te cu el...
ca doar asta vrei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da`l uitarii pentru ca nici tu nu sti ce vrei cu adevarat si decat sa pari o femeie usoara ...mai bine nu mai intra cu el in vorba si vezi-ti de viata ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oameni buni, nu vreau sa ma culc cu el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prin aceeasi situatie am trecut si eu, un coleg de serviciu (transferat anul trecut in buc) a inceput cu multe complimente, mail-uri si telefoane zilnic, invitatii peste invitatii, etc. iar cand am acceptat sa ma intalnesc cu el nu a mai sunat si nimic. insa, cu prima ocazie m-a intrebat ce s-a intamplat, ca a avut f mult de lucru si a uitat sa ma sune, etc - la care eu i-am spus ca nu o sa trag de el sa iesim. dupa, s-a purtat ca de obicei, de parca nu s-a intamplat nimic --- fff ciudat. din cauza asta intr-o zi am zis sa iau atitudine si sa vad ce vrea, asa ca l-am sunat si i-am spus ca dupa program sa iesim undeva. pur si simplu s-a blocat, nu stia ce sa mai zica si a gasit o scuza aiurea pentru a nu veni. a urmat o perioada mai linistita, iar acum a cam inceput din nou (fara complimente, dar ma intreaba ce mai fac, bla bla bla) - comportamentul lui ma cam uimeste si nu stiu ce sa fac happy. in cazul tau cum mai este? ai iesit cu el pana la urma?

| auraflorentina a răspuns:

Eu zic sai ci o proba.adica il lasi sa-ti faca complimente iesi cu el undeva.ba chiar combinate cu el si dupa vezi cum se poarta. daca se poarta rau si distant inseamna ca a vrut doar sa se foloseasca de tine. daca nu acordai o sansa.