Foarte probabil sa te placa si ea, insa momentan sa fie confuza in legatura cu sentimentele ei.Probabil nu se asteapta sa fii atat de direct.Nu mai vorbi cu ea o perioada, deloc. Daca revine ea singura, atunci mai ai o sansa, daca nu, atunci treci peste si gaseste`ti alta iubire.Invata sa nu mai faci confuzie intre prietenie si iubire inca de la inceput ca sa nu patesti chestia asta iar, pentru ca stii si tu ca o iubeai inca de la inceput.De ce oare ai vrut sa fiti doar prieteni pana acum.Lipsa totala de curaj.
Ai fost in zona prieteni si cand ea a aflat ce simti tu a fugit de tine, las-o numai te milogi asta e, prieteni intre fete si baieti sunt un mit pentru ca el vede sex in orice iar ea vede surori masculine sau iubit
Fratele meu tu faci parte din categoria baietiilor simtiti si cu cei 7 ani de acasa. realitatea este ca fetele vor baieti cu tupeu, pana i-ai facut tu declaratia aceea putea sa vina unul cu tupeu, o prindea de buca si fata era sarita sa il sarute. fetele adora adrenalina, baietii cu tupeu nesimtit dupa cum vezi in intrebari ( "m-a inselat dar eu il iubesc", m-a dat un pumn dar nu il pot parasi ca il iubesc", "iubitul meu imi face toate poftele dar nu simt acelasi lucru si sunt indragostita de huliganul de pe strada"). frateele meu este momentul pentru autodisciplina, fi curajos nu te lasat intimidat de fete daca fata s-a distantat de tine la fel te distantezi si tu si treci la urmatoare cand te va vedea madmozela careia ii faceai curte ca acorzi atentie alteia va turba de invidie. tine minte frate NU permite fetelor sa stearga pe jos cu tine, fi tu cel care sterge pe jos cu ele si vei fi mai castigat
NU! Invit-o in oras si spune-i ca o placi si fii al naibi de serios cand ii spui asta. Nu ii mai da loc de gandit, sarut-o. De ce te multumesti cu jumatati de masura cand vine vorba de fericirea ta? Fii barbat, ce dracu! Daca nu merge, asta e, inseamna ca nu a fost sa fie si treci la urmatoarea decat sa mai pierzi timp gandindu-te la "ce ar fi fost daca". Putin curaj, ce naiba.
E virgina si e -cica- si confuza dar probabil in pat s-ar f... ca o c..va. Stai linistit si mai putine declaratii. Nu scoate prea multe cuvinte. E suficient rezultatul final.