| cocomero a întrebat:

La un baiat ii placea de mine imi zicea mereu ca am ceva ce nu au alte fete..insa eu nu aveam sentimente fata de el. dupa o seara petrecuta impreuna la mine acasa (nu am facut nimic doar ne-am sarutat,cuprins, mingiit) a inceput sa-mi placa chiar foarte tare, ma gindesc la el toata ziua ..insa dupa seara ceia ne-am mai vazut de 2 ori si am observat ca nu prea are placerea...si acum deja de 2 saptamini nici macar numii scrie...dc oare? va rog ajutati-ma ce sa fac sad

9 răspunsuri:
| Anonimul666 a răspuns:

Pai eu cred ca sunt 2 variate 1. vrea sa te lasa sa fierbi in suc propriu adica se preface ca nu-i mai pasa de tine sau 2. din moment ce a obsevart ca nu are nici o sansa cu tine atunic cand tie nu-ti placea de el a renuntat pur si simplu.Eu zic sa ii arati ca iti place de el prin diferite moduri... What ever si daca ii chiar atat de prost sa nu observe spune-i-o in fata ca il placi. Asta a fost parerea mea

| cocomero explică (pentru Anonimul666):

Si care ar fi aceste moduri? adica vreau exemple

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate tea crezut o usuratica si isi cauta una calumea, auzi la tine "eh a venit pe la mine dar chiar daca nu tin la el nu am facut nimic, decat neam lins, p**, mare chestie" dar daca tinea la tine nu te lasa 2 SAPTamani, hai 5 6 zile, dar daca e atat, te-a lasat stai lin

| cocomero explică (pentru anonim_4396):

Nu e in cazul eu dragule..nu ma compara cu prietenele tale sau nu stiu cine acolo ..doar ne-am sarutat si atit...doamne fereste am doar 16 ani

| NeneaGogu a răspuns:

Ia in considerare si ce a zis motanul de Endorius. Ne spui ca nu aveai sentimente fata de el dar la-i dus la tine acasa, pen'ce bibicule, pen'ce? Dragostea este o boala grea dar nu ca singuratatea (offff ca grea mai e ), poarta-te si tu indiferenta 2 saptamani si daca vezi ca nu te baga in seama cauata-ti un baiat care sa corespunda principiilor tale dar si tu sa-l intelegi pe el, si mare grija ce a zis motanu

| cocomero explică (pentru NeneaGogu):

Pai il simpatizam...lam cheat la mine deoarece eram prieteni si ai mei erau plecati..si l-am chemat sa stam asa pur si simplu prieteneste ..si el a inceput sa se dea la mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cocomero):

Bine ma fatuca educata, dar dupa pacatana ta ti se pare normal sa te saruti cu cineva care nici macar nu ti la el? daca tot eu sunt ala *prostu*
app nu am eu prietene asa ca tine, nu iti face griji, nu ne mai cunoasteam macar daca erau sa faca asa ceva

greece12
| greece12 a răspuns:

Se pare ca scopul lui,pentru care a venit la tine acasa,a fost unul nu prea amical...
Posibil sa fi auzit cine stie ce de la amici "binevoitori",ti-a dat atentie spunandu-ti ca "ai ceva ce nu au alte fete" si a considerat ca,invitatia ta amicala la tine acasa, e o partida de sex.
Pe care nu i-ai oferit-o, motiv pentru care, nu-l mai interesezi, el doar sex vroia.
Stii, la 16 ani,nu inviti baieti acasa la tine cand parintii sunt plecat si nici nu te duci la baieti acasa,oricat de amicala e relatia dintre voi,ramaneti totusi un baiat si o fata,iar lucruri ciudate se pot intampla.
Scoate-ti-l din minte,pe mine m-ar fi deranjat teribil sa ajunga, in casa mea, sa vina un amic si sa se dea la mine, i-as fi aratat usa, n-as fi stat sa ma intreb dupa doua saptamani de ce nu mai da nici un semn de viata!
Foloseste-ti mintea, ca ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

Ai foarte mare dreptate!