Pai eu cred ca sunt 2 variate 1. vrea sa te lasa sa fierbi in suc propriu adica se preface ca nu-i mai pasa de tine sau 2. din moment ce a obsevart ca nu are nici o sansa cu tine atunic cand tie nu-ti placea de el a renuntat pur si simplu.Eu zic sa ii arati ca iti place de el prin diferite moduri... What ever si daca ii chiar atat de prost sa nu observe spune-i-o in fata ca il placi. Asta a fost parerea mea
Nu e in cazul eu dragule..nu ma compara cu prietenele tale sau nu stiu cine acolo ..doar ne-am sarutat si atit...doamne fereste am doar 16 ani
Ia in considerare si ce a zis motanul de Endorius. Ne spui ca nu aveai sentimente fata de el dar la-i dus la tine acasa, pen'ce bibicule, pen'ce? Dragostea este o boala grea dar nu ca singuratatea (offff ca grea mai e ), poarta-te si tu indiferenta 2 saptamani si daca vezi ca nu te baga in seama cauata-ti un baiat care sa corespunda principiilor tale dar si tu sa-l intelegi pe el, si mare grija ce a zis motanu
Bine ma fatuca educata, dar dupa pacatana ta ti se pare normal sa te saruti cu cineva care nici macar nu ti la el? daca tot eu sunt ala *prostu*
app nu am eu prietene asa ca tine, nu iti face griji, nu ne mai cunoasteam macar daca erau sa faca asa ceva
Se pare ca scopul lui,pentru care a venit la tine acasa,a fost unul nu prea amical...
Posibil sa fi auzit cine stie ce de la amici "binevoitori",ti-a dat atentie spunandu-ti ca "ai ceva ce nu au alte fete" si a considerat ca,invitatia ta amicala la tine acasa, e o partida de sex.
Pe care nu i-ai oferit-o, motiv pentru care, nu-l mai interesezi, el doar sex vroia.
Stii, la 16 ani,nu inviti baieti acasa la tine cand parintii sunt plecat si nici nu te duci la baieti acasa,oricat de amicala e relatia dintre voi,ramaneti totusi un baiat si o fata,iar lucruri ciudate se pot intampla.
Scoate-ti-l din minte,pe mine m-ar fi deranjat teribil sa ajunga, in casa mea, sa vina un amic si sa se dea la mine, i-as fi aratat usa, n-as fi stat sa ma intreb dupa doua saptamani de ce nu mai da nici un semn de viata!
Foloseste-ti mintea, ca ai!