Buna ramona! faptul ca el este mai mare decat tine,sa zicem,repet sa zicem ca nu ar trebui sa fie un impediment in calea fericirii voastre,dar esti tu pregatita sa stai mai mereu fara el? te intreb eu: acum ca o sa ajunga in tara,poate mai toata luna aceea o va petrece alaturi de u,dar cand va fi mom sa lece din nou(pentru ca inevitabil va sosi mom) daca baiatul are de munk aqlo sau in fine treaba lui,tu ce o sa fc? gandeste-te,esti practic un copil,el deja un barbat,vine vacanta,nu ti-ai dori mult mai multa atentie? iti zice o fata care stie ce inseamna sa nu aiba parte de iubitul ei,cand are nevoie,pentru ca noi fetele chiar avem nev de atentia lor! vorbeste cu el,nu iti fie rusine,nu ar trebui,nu ai de ce,intai,parerea mea este sa fii tu atenta un pic si la comprtamentul lui,pentru ca nici un barbat nu merita ca no sa ne stresam pentru el, iar pers lui sa fie foarte ''nepasator'', nu ii oferi totul de-a gata, fii tu mai cu tupeu, ia-l si tu la intrebari(mai pe ocolite), tu trebuie intotdeauna ca fata sa gandesti de 2 ori! bafta si sper sa nu imi iei in nume de rau ce ti-am scris aici! pup!
Daca vine pentru o luna comportate normal cu el ca si cum t-ai comportat pana acum si daca nu sti ce mancare sa ii faci si pune-i cateva intrebari si el itit va raspunde si daca nu-ti place sa gatesti dul la cel mai bun restaorant
Problema este ca de cand sunt cu el, adica de 9 luni el a fost doar plecat, am stat cu el doar 1 saptamana, si fiind mult mai mare ca mine, eu am 17 ani si el are 26, imi este uneori jena sa ii spun unele lucruri.
Atunci de ce l-ai mai luat daca e mult mai mare ca tine si ca e mai mereu plecat? Puteai sa-ti iei unul care sa stea langa tine si sa te pupe mereu.Te-ai complicat aiurea si sa te comporti exact cum se comporta 2 iubiti.
Tin foarte mult la el dar uneori imi este greu sa ma comport ca o iubita, adica sa foloseac alinturi sau altele