Crede-ma, niciunui baiat nu-i va placea sa sarute niste buze crapate, aspre si pline de pielite.Asa ca, da normal! [sau incearca sa folosesti pe fiecare seara miere. Unge-ti buzle cu ea
Nu prea le place.Eu nu am avut niciodata problema cu asa ceva.pentru ca nu nu foloseam luciu de buze cand ma intalneam cu iubitul. iar daca mergeam impreuna in oras il sarutam dupa care il stergeam.sa nu fie problema ca ii lucesc buzele Dupa cateva saruturi se stergea luciul de buze si de pe buzele mele si nu ma mai dadeam.
Din discutiile pe care le-am avut cu baietii...am ajuns la concluzia ca nu ii incanta deloc.Se simt mult mai "uzi" daca saruta o fata cu luciu de buze...si se simt nevoiti sa isi stearga buzele dupa ce o saruta... ceea ce nu pare deloc frumos fata de o fata
Eu unul nu il suport... Vreau sa ii simt gustul limbii si buzelor ei nu sa simt un gust de capsunica sau piersici... Faptul ca isi ingrijeste buzele este foarte bine!
Niciunul din iubitii mei nu mi-a spus pana acum ca nu`i place, din contra! Le place senzatia si mie la fel:X:X
Ce treaba am cu buzele, important este sa-ti fie limba sanatoasa si apta de masaj.
Normal, ce conteaza daca a folosit inainte? Sigur ca da nu-ti face griji
Nu ne deranjeaza. dar eu unul prefer buzele curate. decat sa simt buzele lipicioase. Yack!
Imi aduc aminte odata in oras m-am intalnit cu pretenu meu si l'am sarutat, de fata cu toti prietenii si i-au ramas buzele sclipicioase . dace probabil ca nu balsam mai merge da luciu...
Baietii
Imi cunOsc bine prietenul
Si stiu ca nu suporta sa se inclee pe buze de la balsamul meu
Acum poate altii au alte gusturi
Ma, ca sa nu aveti probleme cu asta, dati-va cu strugurel (pentru a nu avea buzele crapate sau piele)si asa va stralucesc buzele fara luciu sau ruj...etc! Doar aveti grija la respiratie(fiti mereu pregatite) ca mai patiti sa nu fiti pregatite si vine surpriza la voi baiatul vostru!:*:*:*:*:*...(asta este si pentru baieti)!
ramyy007_6624 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: