Nu trebuie sa faci nimic. Primele menstruatii sunt neregulate, fara ca asta sa aiba vreo semnificatie. Poti sa astepti linistita 6 luni, daca nu ai dureri abdominale. Va aparea si a doua menstra si in timp se va regla, stai calma.
Poi se poate sa fi racita si xcum poate sa intarzie si 3 luni pentru ca inca nu s-a reglat, e foarte normal stai linistita.in cazul in care intretii relatii sexuale cel mai bine e sa iti faci un test de sarcina. daca nu se poate sa fii racita jos; vorbeste cu mama ta si du-te la un medic gineloc, dar eu cred ca nu e nimic doar e neregulat.mie mi-a intarziat aproape o luna, asa ca nu te speria,:*:*.Te pup
De obicei asa este la inceput nu te ingrijora este normal peste 2-3 ani o sa se regleze
Nu te panica. e normal in primi 2 ani sa aiba pauze. iarna tecuta nu mi.a venit 3 luni la rand (primul meu an). daca vezi ca nu vine cateva luni bune ai putea sa mergi la un control dar daca faci si un sport e normal sa nu vina regulat :*
Daca doar ti s-a inceput ciclul e normal sa se retina, la unele fete dureaza 2-3 ani pina ce se reguleaza si merge la timpul sau.
Nu trebuie sa faci nimic. Mie acum 5 luni mi-a venit menstruatia la inceput de luna apoi luna urmatoare la sfarsit.Asa ca eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi.