Ce sentiment ciudat, nu? Fizic nu e nimic in neregula cu tine si in acelasi timp simti cum mori, incet, in interior si simti cum duci un razboi cu tine insuti...
Din pacate nu exista leac, si daca ii iei pe amnadoi si ii pedepsesti in stilul propriu, va fi doar o alinare de moment. Ce poti face este sa rupi orice legatura cu ei si sa incerci sa iti ocupi timpul cu altceva. Somnul va veni si el, mai devreme sau mai tarziu, stai linistit. Majoritatea am trecut prin asta si am supravietuit.
E normal sa fii in starea asta pentru ca esti indragostit si ai fost inselat lucru la care nu te asteptai. Mi s-a intamplat si mie de mai multe ori sa am deceptii in dragoste, am plans si am avut multe nopti nedormite dar crede-ma ca trece durerea asta. Incearca de maine sa iesi din casa sa te intalnesti cu oameni chiar daca nu o s-o faci din placere. Asta ar fi un prim pas ca sa te vindeci si nu peste mult timp o sa Iasi cu alte fete.In orice caz orice relatie prezinta un risc, nu poti sa stii niciodata partenerul ca are in cap. Oricum e bine sa cunosti mai multe fete numai asa o sa capeti experienta.
In ziua de azi nu mai exista prieteni. Nu trebuia sa ai incredere in el dar nici in ea. In majoritatea cazurilor se intampla asa. Si anturajul strica. Daca erati numai voi 2, nu mai avea cu cine sa te insele. Si ca sa poti sa dormi, fa-ti un ceai de tei, pune-ti un film de comedie si o sa te relaxezi, ai sa vezi. Nu merita sa uferi atata. Sunt atatea fete pe lumea asta, asa ca uit-o!
Esri indrgostit de ea e clar dar ceea ce ti-a facut e nasol rau -doar nu era luata la bord ca sa aiba o scuza ceva asa ca deh.Ce sa -i faci daca i-a placut mocirla sa se scalde in ea!
Daca ei te-au tradat cel mai bun lucru pe care il poti face este sa fi indiferent cu ei. daca ei vad ca u nu ii bagi in seama o sa moara de ciuda.nu merita sa iti faci u probleme pentru ei cauta-ti alta.ce nu te omoara te intareste.curaj
anonim_4396 întreabă: