Primul meu sarut l-am avut acum o luna a fost super simti ca te cuprinde un fior total nu te mai poti gandi la nimic ramai pur si simplu blocata pentru cateva secunde
Stii ce draga, nimeni nu tia obligat sa-mi raspunzi ok? pur si simplu am vrut sa vad ce sezatie au avul altii... dar se pare ca la tine nu a fost chiar special de ai raspuns asa
Se pare ca nu prea te duce capul.
E lasa ca eu stiu mai bine ce ma duce capul...
Foarte amuzant... :p
Nu rad de tine rad de altceva
Mi-a placut foarte mult cum ai zis"E lasa ca eu stiu mai bine ce ma duce capul..."si pare si amuzant ^^
Suuuuper dulce si dragut, minunat, extraordinar, magic, cea mai tare experienta pe care am avut-o pana acum la 13 ani... :*:*:*
Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung!
A fost cu persoana iubita, a fost special. O senzatie de neuitat. Al tau?
Waaa eu am ramas uimita, fara cuvinte si tot asa. dar a fost taree, no sa-l uit nici o data