| cristin4ik a întrebat:

Lumeee cu a fost primul vostru sarut?

Răspuns Câştigător
| PanteraRoz1997 a răspuns:

Primul meu sarut l-am avut acum o luna a fost super simti ca te cuprinde un fior total nu te mai poti gandi la nimic ramai pur si simplu blocata pentru cateva secunde

19 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Da ce va doare pe voi?

| mat31new a răspuns (pentru Amelya02):

E ceva cu tasu de respira greu, sau batman nu sunt sigur...

| cristin4ik explică (pentru Amelya02):

Stii ce draga, nimeni nu tia obligat sa-mi raspunzi ok? pur si simplu am vrut sa vad ce sezatie au avul altii... dar se pare ca la tine nu a fost chiar special de ai raspuns asa

| Amelya02 a răspuns (pentru cristin4ik):

Se pare ca nu prea te duce capul.

| cristin4ik explică (pentru Amelya02):

E lasa ca eu stiu mai bine ce ma duce capul...

| EyesSad17 a răspuns (pentru cristin4ik):

rolling on the floor rolling on the floor

| cristin4ik explică (pentru EyesSad17):

Foarte amuzant... :p

Nu rad de tine rad de altceva

Mi-a placut foarte mult cum ai zis"E lasa ca eu stiu mai bine ce ma duce capul..."si pare si amuzant ^^

| bdn23 a răspuns:

Cu gust de capsuni, si luuuuuuuung rolling on the floor

| roxydulkica a răspuns:

Foarte special

| Bybyutzzzz a răspuns:

Suuuuper dulce si dragut, minunat, extraordinar, magic, cea mai tare experienta pe care am avut-o pana acum la 13 ani... :*:*:* laughing

| Dan1989P a răspuns:

Foarte frumos! Am avut emotii, dar am incercat sa fiu cat mai natural.

| culmea a răspuns:

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung!

| daria2000 a răspuns:

Nu a fost

| PasTYluTzZa a răspuns:

Foarte frumos! a fost o experienta de neuitat

| Abs1tr1act1Me a răspuns:

A fost cu persoana iubita, a fost special. O senzatie de neuitat. Al tau?laughing

| cristin4ik explică (pentru Abs1tr1act1Me):

Waaa eu am ramas uimita, fara cuvinte si tot asa. big grin dar a fost taree, no sa-l uit nici o data big grin

Întrebări similare