Primul meu sarut l-am avut acum o luna a fost super simti ca te cuprinde un fior total nu te mai poti gandi la nimic ramai pur si simplu blocata pentru cateva secunde
Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung!
A fost cu persoana iubita, a fost special. O senzatie de neuitat. Al tau?
Suuuuper dulce si dragut, minunat, extraordinar, magic, cea mai tare experienta pe care am avut-o pana acum la 13 ani... :*:*:*
Waaa eu am ramas uimita, fara cuvinte si tot asa. dar a fost taree, no sa-l uit nici o data
Stii ce draga, nimeni nu tia obligat sa-mi raspunzi ok? pur si simplu am vrut sa vad ce sezatie au avul altii... dar se pare ca la tine nu a fost chiar special de ai raspuns asa
Mi-a placut foarte mult cum ai zis"E lasa ca eu stiu mai bine ce ma duce capul..."si pare si amuzant ^^