Nu se poate din punct de vedere legal sa ai relatii cu grade familiare mai mici de gradul 3
acum depinde de moralitatea ta si a lui
Legea nu permite casatoriile pana la grad 4 de rudenie (se termina la veri de grad I). Varul de grad II, se afla in grad 5 de rudenie, asta inseamna ca verisorul de grad II ii poate pune legal vergheta prietenei tale!
Nu in nici un caz cu un verisor de gradul 2. daca era 3 mai mergea dar asa e prea apropiat sa-si gaseasca altu
Sunt mii si mii de baieti pe lumea asta...
Uite... Cel mai bun prieten al meu dintre baieti este varmiu. si e de gradul 2, e dragut el asa dar niciodata nu m-am gandit sa fiu cu el) E rusinoasa chestia asta. totusi e varmiu! Mai sunt o groaza de baieti
Nu poate fi cu el... Daca se casatoresc vor avea mari certuri in familie si nu va fi niciodata o familie fericita...Iar daca fac copii acestia pot fi bolnavi sau nefericiti este un mare pakat.Si fratele meu este intr-o relatie cu o ruda f indepartata si nu din acelasi sange dar mama tot ii interzice sa fie cu ea pentru ca totusi sunt rude si vor fi nefericiti:d sper ca te-am ajutat funda?
Nu cred ca este bine, este totusi o ruda destul de apropiata... poate nu stiu dupa gradul 3 este mai acceptabil dar asa nu prea cred. sper ca am ajutat
Verii de gradul 2 sunt rude de gradul 6. Legea permite casatoria intre veri de orice grad.
hagi148 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: