| DjBl3ndar a întrebat:

M-a intrebat prietena mea daca este bine sa fi impreuna cu un verisor de gradul II?

Du

13 răspunsuri:
| bianca9422 a răspuns:

Nu se poate din punct de vedere legal sa ai relatii cu grade familiare mai mici de gradul 3

acum depinde de moralitatea ta si a luiwinking

| liviu89 a răspuns:

Prietena ta desigur :d

| Cronki a răspuns:

Legea nu permite casatoriile pana la grad 4 de rudenie (se termina la veri de grad I). Varul de grad II, se afla in grad 5 de rudenie, asta inseamna ca verisorul de grad II ii poate pune legal vergheta prietenei tale!

| adela93 a răspuns:

Nu poti s fi cu el dar puteti sa va f****i protejat...

| Ramo_9946 a răspuns:

Nu in nici un caz cu un verisor de gradul 2. daca era 3 mai mergea dar asa e prea apropiatoh go onhappy sa-si gaseasca altu

| Nesquik_8060 a răspuns:

rolling eyes Sunt mii si mii de baieti pe lumea asta...
Uite... Cel mai bun prieten al meu dintre baieti este varmiu. si e de gradul 2, e dragut el asa dar niciodata nu m-am gandit sa fiu cu ellaughing) E rusinoasa chestia asta. totusi e varmiu! Mai sunt o groaza de baieti oh go on

| adinutzadina a răspuns:

Nu poate fi cu el... Daca se casatoresc vor avea mari certuri in familie si nu va fi niciodata o familie fericita...Iar daca fac copii acestia pot fi bolnavi sau nefericiti este un mare pakat.Si fratele meu este intr-o relatie cu o ruda f indepartata si nu din acelasi sange dar mama tot ii interzice sa fie cu ea pentru ca totusi sunt rude si vor fi nefericiti:d sper ca te-am ajutat funda?

| yana_9783 a răspuns:

In nici un caz...

| Raul_9023 a răspuns:

Nu cred ca este bine, este totusi o ruda destul de apropiata... poate nu stiu dupa gradul 3 este mai acceptabil dar asa nu prea cred. sper ca am ajutat

| SiLvEr1337 a răspuns:

Nu este bine pentru ca daca este var de gradul || tot familie se numestie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si fii si fiicele de regi si imparati cum de se casatoreau veri de gradul 1? frate cu sora sa nu fie sau unchi/matusa-nepoata/neopot grd 1, daca se iubesc pot fi impreuna

| Mariiaamariiaa a răspuns:

Verii de gradul 2 sunt rude de gradul 6. Legea permite casatoria intre veri de orice grad.

Răspuns utilizator avertizat