Cred ca ii pare rau pentru tine, si a ramas uimita de raspunsul tau, poate regreta ca nu a fost sa fie. Dar sa stii ca dragostea neimpartasita nu e dragoste adevarata. Nu e bine sa ramai blocat in trecut, trebuie sa deschizi ochii si inima si sa ti faci alta relatie, care sa te implineasca. Dragostea aceea nu a fost adevarata, a trecut prea mult timp si nu trebuie sa ramai marcat sau cu obsesie
Wow, ce profund...
Imi amintesti de o carte, "Dragostea in vremea holerei".
I-ai dat replica aia blanao, ai surprins-o, dar inca nu e sigur daca placut sau neplacut. Totusi, eu n-as lua-o, in locul tau.
EA =stai sa vad ce face fostul meu catelus? EL asta e dragostea adevarata, EA= sigur i-a venit menstrutatia si sa feminizat,ca eu nu stiu ce e cu el,stai sa sai urez cosmar frumos, las-o naibi in pace, esti jalnic, dai block si asta e, fetele se hranesc cu suferinta noastra, lor le provoaca orgasme cand vad ca suferi, plangi
"se hranesc cu suferinta noastra"
Ce dracu man
Fata se astepta la alte raspunsuri, cum ca a mai iesit si cu altele Dar nimic interesant. Nu avea cum sa raspunda la asa ceva.
Uneori e bine sa minti. Sa fii smecher.
Dar asta nu inseamna ca ea e diabolicã, ci el e ciudat ca sta asa.
Probabil și-a dat seama ce a pierdut și nu știa ce să zică.
Nu o mai căuta, dacă ea nu te-a iubit atunci nu are rost să îți pierzi timpul cu ea.
O să găsești pe altcineva care să te iubească, să te facă fericit.
I-a dat o a doua sansã. Pentru ca nu a gasit sau s-a plictisit de ceilalti.Depinde cum privesti lucrurile.
"Acum m-a intrebat de ce stau de atata vreme singur, iar eu i-am zis ca asta e dragostea adevarata."
Vezi, nu degeaba s-a despartit de tine daca tu o minti in halul asta. Nu puteai sa-i spui macar acum adevarul, adica "de bleg ce sunt"?!
ORi ai susprins-o si voia sa se gandeasca la ce i-ai zis, ori doar te-a vazut ca fiind disperat dupa ea si a ales sa se retraga