Ew. Picioare transpirate. Poate sa arate ca Ana de Armas, ew is ew, no thank you, I'd rather not.
A zis VoidEternal tot ce era de zis. Daca nu stii cati microbi se afla pe picioare, te invit sa vorbesti cu un medic despre cat de gustos este sa le lingi, dupa o zi intreaga de purtat incaltaminte, in special in cazul in care acea persoana se confrunta cu afectiuni precum eczeme sau ciuperci ale pielii.Da, adevarul e ca omenirea nici nu a ajuns sa se confrunte cu tot felul de boli din cauza dorintelor sexuale puternice manifestate de cand ne stim.
Nu te-ai referit la nimic.Ai prezentat doar o poveste in care fata si-a dat jos papucii si a asteptat sa treci tu la treaba, fara macar sa mentionezi daca si-a luat timp inainte sa se dezinfecteze sau orice altceva ce tine de bun simt. Daca nu voiai sa starnesti reactii inutile postai realitatea, nu un scenariu vag care sa genereze activitate aici.
Lasand bacteriile la o parte, mie unul mi se pare injositor sa i ling picioarele chiar de ar fi dezinfectate.
Probabil asta este succesul pentru asa ceva :
https://www.ziaruldeiasi.ro/......38751.html
Am sa iti raspund punctual, pentru claritate:
povestea era spusa pentru reactii, noroc ca ti-ai dat seama.
- o intrebare inchisa se defineste ca o intrebare la care se poate raspunde cu da" sau cu nu"
-faptul ca TU crezi ce asteptam, imi pare o abominatie, in contextul in care nu stiam nici eu ce asteptam, ERGO: raspunsuri deschise si inchise acceptate
-te rog mult sa imi indici in comportamentuyl meu scris locul in care se vede lipsa mea de toleranta vizavi de parerea ta, cu ghilimele pls
Intrebare inchisa
Tip de intrebare din cuprinsul unui chestionar care ofera un numar limitat de raspunsuri posibile (spre exemplu, da/nu, A/B/C/D/E/F), respondentul urmand sa selecteze raspunsul/raspunsurile dorite (optiunea de raspuns poate fi unica sau multipla). Mai sunt cunoscute si sub numele de intrebari cu alegere fortata sau cu raspuns fix. Exemplu (tipuri de inrebari inchise): Dihotomice Cu optiune unica de raspuns Cu alegere multipla Clasament Scalare (scala de atitudine) - https://www.iqads.ro/dictionar/intrebare-inchisa
Asa am perceput eu din toata discutia, nu e nevoie de ghilimele.
Nu te-a atras niciodata atingerea catifelata a unor talpi fine si rozalii si o pedichiura perfecta? Ai simtit vreodata cum miroase cand se descalta o doamna? Mirosul acela de piele fina de pantofi de lux cu mirosul de cioarapi fini de dama?
Nu știu dacă ți ai dat seama din tot ce s-a scris în conversație, dar marea majoritate dintre noi suntem oarecum scârbiți de ce ai descris.
Nu este vorba de cât de catifelată era pielea, cât de luxoși erau pantofii, și nici cât de fini erau ciorapii. E vorba de igienă.
Te invit politicos sa nu faci confuzie intre concepte: picioare vs igiena. In mintea ta, e o conexiune imposibila pare, te rog defineste felul in care intelegi tu conceptul de igiena.
Mersi pentru invitație. Așa că voi elabora.
Piciorul poate fi igienic sau neigenic. Cum determinăm așteptările noastre față de igiena piciorului? Din context. Contextul pe care l ai descris face ca noi să atașăm adjectivul de neigienic acelui picior pe care probabil l ai și lins. Ceea ce face actul în sine scârbos nu este nici piciorul, nici igiena piciorului, ci linsul. De fapt și de drept dacă stăm să ne gândim bine, putea să fie orice alt obiect nu neapărat un picior, dacă îndeplinea condiția de "neigienic" atunci linsul acelui obiect ar fi scârbos.
Avec plaisir
Un om cu opinii si pareri bine definite bazate pe presupuneri crezute demers logic.
Probabil nici limbi nu dai inainte sa o pui sa-si faca niste ablutiuni riguroase, bleah, ce scarbosenii vorbesc :-)
Just FYI, un demers logic este alcătuit din niște premise și o structură logică care duce la o concluzie.
Cel mult poți spune că premisele sunt presupuneri, dar nu poți spune că premisele sunt demersul logic în sine.
Dacă vrei să știi mai multe uită te la categoria de concepte numita "erori logice".
Eroarea logică pe care o faci dumneata este că începi de la concluzie și încerci să argumentezi în sensul invers spre niște premise. Adică tu vrei să presupui că a linge un picior scos din gheată iarna este totalmente normal, așa că bla bla bla. Cred că se bucură Freud în mormânt de așa o manifestare de libido, și probabil ți ar da sfaturi în linii Oedipiene.
Din nefericire argumentele logice au o structură direcționată strict de la premise către concluzii.
Dacă vrei să concluzionezi din start că obiectul dorinței tale este valid, deja nu mai ești in logică, pentru că nu ai început de la premise. Se numește retorică ceea ce faci tu. Retorica este ceea ce folosesc toți politicienii care încearcă să te manipuleze într un fel sau altul. Regretabil este că 1. nu ești politician și 2. nu ajungi să manipulezi pe nimeni decât pe tine însuți.
¯\_(ツ)_/¯