Doamne, cat timp ai :-)
1. De ce ar fi regretabil ca nu sunt politician?
2. Cine te-a pus pe tine sa fii statistica asa ziselor manipulari ale mele? Iar confunzi cifrele cu presupunerile?
Amândoi avem timp . Hai să ne amuzăm.
Eu mi am folosit o parte din timpul pe care îl am să fiu ironic. Nu interpreta mot a mot că regret faptul că nu ești politician )
Nu a stat nimeni să facă vreo statistică în ceea ce te privește dacă nu era clar, vorbeam doar de ce ai spus în conversația acestei întrebări. Pur și simplu modul tău anapoda de a argumenta este cel puțin amuzant. Te chinui foarte mult să dai răspunsuri totalmente irelevante. Am zis să fiu drăguț și să spun că faci retorică. Dar am fost serios când am zis că nu ajungi deca să te minți pe tine însuți.
"Capcana" in care ai cazut este ca eu nu argumentez ceea ce este subiectiv sau nu se poate argumenta din lipsa de date... Nu am gandit aceasta postare ca pe ceva pe ce sa argumentez eu, pur si simplu ma amuzam de prejudecatile celor din grup...
Este un fetish la care poti sa participi si daca nu ai acest fetish tu personal, picioarele femeilor fiind oricum excitante, dar asta trebuie sa fie doar parte din preludiu, si sa continuati cu sex clasic, ca doar nu esti tarfa ei.