Hey daca este cea mai buna prietena a ta cred ca puteti vorbi orice nu? cred ca trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca iti pare rau ce v-ati certat de obicei merge adica toate fetele pe care le cunosc s-au impacat cu replica asta
funda?:O3
Vorbeste cu ea. Comunicarea este cea mai buna solutie. Spune-i ca nu merita sa aruncati la gunoi atat timp.
Daca chiar e cea mai buna prietena a ta nu va putea sa stea mult certata cu tine.si apropo sa iti ceri scuze daca a fost vina ta si daca a fost vian ei las-o in pace sa nu o pui sa-si ceara scuze. succes!
Hey
Mergi la ea ca si cum nimic nu s-a intamplat, radeti, glumiti [spui o gluma de'a voastra] si dupa ii spui ca iti pare rau si o iei in brate .
La mine merge tot timpul
Sper ca te'am ajutat. :p
Scrie-i o scrisorica de impacare in care sa ii scrii cat de rau iti pare ca v-ati certat si sa o rogi sa te ierte. la mine functioneaza de fiecare data.
Incarca sa te revansezi cumva.
de obicei mergeti si va scuzati una la calalta daca sunteti niste prietene bune.
te va ierta daca e o prietena adevarata.
Crede-ma am patit si eu asa.
Ca sa va puteti impaca, mai intai trebuie sa stim de ce v-ati certat. oricum daca nu e ceva grav e foarte simplu:X asta-i viataaaaa! te mai certi din cand in cand cu cate cineva si asta arata pur si simplu ca nu esti singura pe planeta asta DAR daca e ceva grav un motiv important cel mai bun lucru r fi sa discutati sa ajungeti la un comun si GATAAA!
Cerei scuze, spune-i ca sunteti ca doua rate cand va certati ori cum esti tu, cum ai inteles tu.mult noroc!
Daca e cea mai buna prietena, cere`ti scuze si te va ierta.. Si eu ma cert cu prietena mea si ne impacam usor.
Succes!:*
anonim_4396 întreabă: