Mi se pare o tâmpenie ceea ce ai făcut. Eşti cam egoistă, nu ţi se pare? Adică, ok, e prietena ta... dar asta nu înseamnă că nu are voie să aibă şi alte prietene. Dacă ai fi într-adevăr o prietenă bună nu i-ai fi stricat prietenia cu fata respectivă...
Şi nu înţeleg o chestie, e pe locul doi dar totuşi cea mai bună prietenă a ta? Poate fata aia e o mai bună prietenă decât tine şi ar trebui să le laşi în pace. Dacă e să se prefacă doar ca să-şi atingă scopul şi să vă vadă certate cred că o să-şi dea şi ea seama că a fost fraierită şi tot la tine se va întoarce.
Baftă!
Se pare ca am pus semnul ala cu "ATENTIE" degeaba -_- Am spus ca vreau sa stiu cum sa le fac sa se certe, nu "sa aflu" chestii neadevarate despre mine -_-.
Si in legatura cu cea mai buna prietena a mea pe locul 1, as sta cu ea doar ca ea e plecata in Italia dar stie ca vom ramane tot timpu cele mai bune prietene :p
Uite, eu nu dau sfaturi cum să distrugi o prietenie. Şi nu ţi-am spus cum să nu fi geloasă, ţi-am spus că ceea ce faci e o tâmpenie. Şi tu vrei să spui că eşti foarte împăcată cu sentimentul ăsta de gelozie... Foarte frumos, ce să zic. Mă rog... ai grijă ce şi cum faci, s-ar putea să vrei s-o ţii prea mult doar lângă tine şi să o pierzi de tot.
beausingurlamasamea întreabă: