| eXcCeSs a întrebat:

M-am certat cu prietenul meu din cauza unor idioti!
Si el a zis ca nu il mai iubesc!
A zis ca daca vreau sa ma creada sa ii dovedesc, sa il impresionez cu ceva ce nu am mai facut!
Va rog dati-mi idei sunt disperata plang incontinu!

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Trebuie sa discuti serios cu el. El vrea ca tu sa ii dovedesti ca il iubesti, cu toate astea, el ti-a dovedit tie? Nu! Judecand dupa faptul ca se ia dupa altii si nu are incredere in tine, eu chiar consider ca nu. Discuta cu el!

| 5123fsda a răspuns:

Poi ce sti ca i-ar placea sa faceti si nu ati facut? Gandeste-te bine trebuie sa stii!
Poate ti-o cerut ceva ce el si-ar fi dorit si n-ai vrut!

| Skat3r a răspuns:

Hmm interesantrolling on the floor) Eu te-as sfatui sa nu plangi nu are rost!

| sebysebyca a răspuns:

O cearta cam asa in genul asta, nu? http://www.youtube.com/watch?v=CT1P4H2kKu4

| eXcCeSs explică (pentru sebysebyca):

Nu chiar!laughing

| sebysebyca a răspuns (pentru eXcCeSs):

Daca razi inseamna ca esti pe drumul cel bun! tinem legatura.id-ul meu e mr.smekerila@yahoo.com! bafta!

| Brâncuşi a răspuns:

Nu mai plange...Nu pune suflet unei relatii in acest hal... Oricum va impacati si o sa fiti ca inainte, crede-mahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce trebuie sa faci ceva pentru ca asa vrea el? Fa ceva pentru el daca tu simti si daca merita.
Nu crede ca-l iubesti?! Sa fie sanatos!
Nu plange pentru el, crede-ma...nu merita.

| AriannaAri a răspuns:

Din cate am inteles tu, daca el a zis sa ii dovedesti ca il iubesti, ai de gand sa faci ceva pentru a ii demonstra laughing.
N-are rost!
Asa imi spune si mie iubitul meu de fiecare data cand ne certam, eu nu il bag in seama si dupa maxim 2 ore tot el vine la minewinking. Mereu fac asa si uite ca suntem impreuna de 2 ani jumate.
In concluzie, mai bine lasa-l sa creada ca nu il iubesti iar daca el te iubeste, se va intoarce la tine.

| EUBMV89 a răspuns:

Trimite-mi povestea mai detaliata in privat cred ca te pot ajuta, dar am nevoie de mai multe detalii.

| diia29 a răspuns:

Sigur baiatu' vrea sa'i demonstrezi ca il iubesti.,, dar ia sa'i zici si u sa-ti dovedeasca ca te iubeste, adica daca te'ar fi iubit ar avea incredere in tine.
nu cred ca te iubeste, cred ca el e cu tine pentru alcv...