Poi ce sti ca i-ar placea sa faceti si nu ati facut? Gandeste-te bine trebuie sa stii!
Poate ti-o cerut ceva ce el si-ar fi dorit si n-ai vrut!
Sigur baiatu' vrea sa'i demonstrezi ca il iubesti.,, dar ia sa'i zici si u sa-ti dovedeasca ca te iubeste, adica daca te'ar fi iubit ar avea incredere in tine.
nu cred ca te iubeste, cred ca el e cu tine pentru alcv...
Trimite-mi povestea mai detaliata in privat cred ca te pot ajuta, dar am nevoie de mai multe detalii.
O cearta cam asa in genul asta, nu? http://www.youtube.com/watch?v=CT1P4H2kKu4
Nu mai plange...Nu pune suflet unei relatii in acest hal... Oricum va impacati si o sa fiti ca inainte, crede-ma
Din cate am inteles tu, daca el a zis sa ii dovedesti ca il iubesti, ai de gand sa faci ceva pentru a ii demonstra .
N-are rost!
Asa imi spune si mie iubitul meu de fiecare data cand ne certam, eu nu il bag in seama si dupa maxim 2 ore tot el vine la mine. Mereu fac asa si uite ca suntem impreuna de 2 ani jumate.
In concluzie, mai bine lasa-l sa creada ca nu il iubesti iar daca el te iubeste, se va intoarce la tine.
Trebuie sa discuti serios cu el. El vrea ca tu sa ii dovedesti ca il iubesti, cu toate astea, el ti-a dovedit tie? Nu! Judecand dupa faptul ca se ia dupa altii si nu are incredere in tine, eu chiar consider ca nu. Discuta cu el!
Daca razi inseamna ca esti pe drumul cel bun! tinem legatura.id-ul meu e mr.smekerila@yahoo.com! bafta!