"Hei, ce mai faci?"
"stii...mi-era dor sa vorbesc cu tine"
ceva de genul. De ce nu incerci? Iti vei da seama dupa comportamentul lui daca merita sau nu. Am patit si eu aceeasi chestie cu un tip si dupa ce ne-am certat, eu am fost aia care l-am facut. Dar dupa putina vreme, mi-am dat seama ca nu merita nici macar prietenia mea. Dar important este sa incerci. Sper ca la tine sa fie diferit! :*
Un simplu mesaj cu "Buna, ce faci?" cred ca ar incepe sa rezolve situatia. Insa nu uita, sa nu fi prea insistenta, baietilor nu le prea place acest lucru. Numai bine
Spune-i deschis ce simti. Recunoaste ca ai exagerat, intra pe el si explica-i, gen: "Hey, ce faci?" si dupa ce-ti raspunde ", ii spui "Uite..imi pare rau ca m-am comportat asa, cum pot sa ma revansez si etc.", ti se pare greu? Fa tu primul pas daca vrei impacare
Pai noi pe fb ne-am certat ..si din cauza ca era suparat pe mine m-a lasat sa vb singura.iar acuma, nu stiu ce sa-i spun..ca mi-e frica ca n-o sa-mi raspunda...
Dar totusi a trecut o luna jumate de atunci...si el in tot timpu asta n-a dat nici un semn de viata...pff (bine ca si eu l-am sters de la prieteni si i-am dat block pe fb) iar cand ne-am mai vazut fata in fata l-am ignorat, desi el fiind cu iubita (de care intre timp s-a despartit) se tot uita insistent la mine si o prietena de-a mea..deci nu stiu, as face primul pas.dar daca nu-mi va raspunde la mesaj?
Nu conteaza daca iti raspunde sau nu, tu esti datoare sa incerci. Daca nu incerci nu vei afla niciodata!
beausingurlamasamea întreabă: