Pai te ai despartit deoarece ea s a mutat in alta tara. Pai na nu prea ai de ce sa fii suparat. S a mutat nu poti prea face nimic. Shit happens. Eu zic sa ramaneti prieteni nici nu stii cand o sa te reintalnesti cu ea. Poate o sa iasa ceva mai tarziu daca acum nu se poate.
Pai nu cred ca ai de ce sa nu ramaneti prieteni. Mai ales daca s au intamplat multe intre voi. E pacat sa nu lasi loc de buna ziua.
Eu am o gândire mai ciudată... Și zic. De ce să rămânem prieteni? Are o grămadă, la ce mai ajută 1 singur? Și deja mi se pare că are tupeu să-mi zică să rãmânem prieteni fix când ne-am certat, dar în același timp nu pot zice nici nu pentru că. Nu știu. Nu pot, m-aș simție ca cel mai mare nemernic + că am așa un sentiment. Nu milă, că deja sună cam dur. Nu știu.
Imi pare rau ca iti spun, dar relatiile la distanta nu prea merg Ca in proverbul ala : ''Ochii care nu se vad se uita'' Puteti ramane prieteni, iar daca destinul va vrea impreuna, vet fi impreuna. Bafta!
Deci. Nu ai înțeles. Eu m-am despărțit de ea, am ținut mult la ea, am iubit-o dar a trecut. Acum vreau de la voi motive De ce și De ce nu să rămân prieten cu ea.
Ramai, prieten cu ea, de ce nu, pana la urma daca nu mai sunteti iubiti, nu este obligatoriu sa va respingeti reciproc. E bine sa lasi loc de Buna ziua Bafta!
Ce dilema mai ai si tu.
Ramani prieten, ce te costa? O convorbire din cand in cand pe facebook sau mess si o ieseala cand vine in tara?
Si, de ce nu ai ramane amic cu ea? Ce dezavantaje ai avea?
Si "dezargument" nu este un cuvant.
N-ai avut ce face, imi pare rau pentru situatia voastra dar daca o iubesti cu adevarat n-o face sa sufere
beausingurlamasamea întreabă: