Din pacate trebuie sa accepti acest sfarsit de relatie. Chiar daca veti relua relatia, viitor stralucit nu vei avea din cauza mamei lui, dar si a lui. Daca el este tipul baiatului exagerat de mamos, atunci nu vei putea avea niciodata dreptate, indiferent de ce ai face si ai zice, iar mama lui va avea o placere diabolica sa-i arate fiului sau ce mult a gresit ca nu a ascultat de ea, tu fiind mereu principala si unica vinovata.
Din ce motiv vi s-a interzis sa va vedeti? Ce i-a determinat sa ia asa o decizie, pentru ca din punct de vedere a varstei nu ar fi vreo problema. Poate ar trebui sa discuti deschisa cu ei, sa incerci sa aflii ce ii nemultumeste si eventual sa incerci sa le fii pe plac, de dragul lui.
Cum la 25 de ani au interzis relatia.e ceva ciudat la mijloc...s-a intamplat ceva care i-a suparat?
Vorbeste cu el! Poate si el simte acelasi lucru! Parintii nu va pot interzice sa va intalniti. Daca va iubiti atunci ar trebui sa fiti impreuna orice ar fi. Puneti-va de acord cu parintii si convingeti-i ca relatia voastra e importanta si ca va iubiti mult. bafta!
Ai lui ne.au interzis din cauza ca in trecut(in urma cu vreo 10 ani) a fost un conflict intre ai mai si ai lui(sincer nici nu stiu despre ce a fost vorba) si de atunci famiile noastre nu mai au nicio legatura. Ai mei nu au nimic impotriva, mi.au spus ca atata timp cat il iubesc, e decizia mea. Dar ai lui nici nu au vrut sa auda de o posibila relatie. Va rog sa ma sfatuiti cum sa il apropii din nou de mine, sa ii dovedesc ca il iubesc. In cele din urma ii vom convinge si pe ai lui.
De acord. As preciza un fapt real cu un prieten care s-a insurat la 45 ani, dupa ce maica-sa a murit(tot mamos). Nu a durat mult si a murit si el (la 3 ani dupa casatorie-la intamplare, nu cu fata cu care se iubea in tinerete).
Mai bine sa se fereasca de el.Ii va aduce numai belele! Sunt destui baieti. Sfatuieste-o din partea mea!
Romeo si Julieta redivivus!
Numai ca, se pare ca acest Romeo nu e atat de indragostit...
Voi sunteti pocaiti de vreun fel?
Daca asculta de masa, s-o ia pe ea de nevasta.
Pe de alta parte, cred ca tie iti lipseste increderea in tine si nu`s de ce dar crezi ca nu esti mortala! Fataaa invata ca *** face minuni, chiar si fara sa o dai!
Amaratul ala nu are nimic pentru tine, si ti-a bagat pastila cu masa la 25 de ani! WTF?! Inca ii mai da masa tata sau ce? cum vrei sa faci un cuplu cu un asemenea specimen?
Cauta si tu un barbat nu copii!
Hai sa fim seriosi! Ce pretext a gasit, ca sa se descotorseasca de tine! Un barbat care iubeste, e-n stare de orice ca sa fie cu iubita lui si-l doare-n cot de ce zic ceilalti. Lasa-l in pace, ca tipul n-avea sentimente pentru tine. Dragoste cu sila nu se face. Mai sunt pesti in balta, n-ai de ce sa plangi.
Ti-am mai zis si ma repet : daca el a cedat doar pentru ca ai lui asa vor, clar nu te iubeste. NU ai ce viitor sa construiesti cu un asa "barbat".
Ori asta e un motiv inventat si e alta fata la mijloc, ori e un pampalau care nu se poate dezlipii de fusta mamii si de astia e de ferit! Decat sa fii cu un mamos, mai bine singura pe viata!
Pai sa ma scuzi, dar ce barbat e ala care la 25 de ani intrerupe o relatie pentru ca ii interzic parintii? Asta e culmea culmilor!