Aoleu. Pe bune? Acum 2 ani? Adică 20-15? De 2 ani plângi după o fetiță care abia a învățat să-și șteargă mucii?
Ca sa o uiti completi, tu trebuie sa faci un efort rational foarte mare.Ca sa uiti complet de ea, trebuie sa te accepti pe tine. Fa pace cu trecutul si lasa un loc de buna ziua! Pastreaza doar amintirile si multumeste-i Bunului Dumnezeu ca aceasta fata a fost candva parte din viata ta.Nu uita ca Dumnezeu ti-a dat o alta sansa la iubire, inca nu ai gasit persoana potrivita, dar o vei gasi mai devreme sau mai tarziu! Rabdarea este o virtute.Eu 2 ani am suferit si am cersit atentia unui baiat si cu ce m-a ajutat? NIMIC! Asa ca am acceptat sa merg mai departe, mi-am dat seama ca nu trebuie sa astept dupa cineva care nu are sentimente pentru mine si care ma respinge din viata lui! Cu timpul vei trece si peste acest "obstacol".Vei avea ocazia sa mai intalnesti si alte fete, pana cand o vei gasi pe cea potrivita! Am suferit si dupa un nemernic timp de 3 luni.Gandeste-te cat de mult l-am iubit si el m-a jignit, m-a injosit, m-a barfit si m-a aruncat la gunoi, apoi aflu ca ma insala cu alta...gandeste-te ce am simtit eu in acele clipe.Am ales sa-mi vad de viata mea si l-am uitat, acum am pe altcineva.Si tu trebuie sa faci la fel. Timpul iti va vindeca ranile, dar mai ales cand iti vei gasi o fata pe placul inimii tale! Accepta sa iesi la intalnire cu cine-ti place, petrece-ti timpul alaturi de prietenii tai la o bere, joaca fotbal, mergi intr-o mini-excursie si asa iti vei ocupa timpul cu activitati! Sper ca te-am ajutat!
Nu am prieteni nu am ocupatie nu am nimic si inteleg ce ai spus aici perfect timpul a trecut dar parca mai este asa o rana cand aud de ea sau daca as vedea afara as ocolio
Cum a zis si el, probabil nu stii ce e aia iubire.Mai bine nu ziceai nimic, sincer.
Ai dreptate. Dintre noi doi, tu, aia de 15 ani știe ce e iubirea.
Uite îți dau un sfat, nu o lua în nume de rău, și eu fost într-un caz similar cu al tău, și practic m-am îngropat într-o grămadă de seriale să uit, deci zic că cel mai ușor e să mergi la un psiholog, te va ajuta, eu aș fi mers dacă aveam posibilitatea.
" Eu 18 ea 13 si neam desp la 20 si ea 15
nu stiu dc razi de mine probabil nusti cei aia iubiree gen nu tine cont de varsta "
Politia ar fi tinut cont de varsta
Ba, iti meriti soarta. Daca tu la 18 ani te gandeai ca o sa fii cu o pustoaica de 13 ani toata viata si nu o sa va desparta nimeni -nici timpul, ghinion boss. Realitatea e ca lumea experimenteaza in general, iar cazurile de genul " ne-am cunoscut la 14 ani, ne-am luat cand eram majori si dupa am turnat niste plozi " sunt extrem de rare. Relatiile astea "stabile " la o varsta frageda te fac dupa o anumita varsta sa vrei sa evadezi.
Te-ai gandit ca esti pedofil? Adica ce ai vazut tu la 18 ani, la una de 13 ani? Sa-mi fie cu iertare, dar nici eu nu inteleg genul asta de " iubire ". Poate este doar o obsesie de-a ta, consulta un psiholog - eventual psihiatru daca psihologul considera ca problema asta nu intra in competentele sale.
18-13?! 22-17(abia impliniti probabil)...stiu ca varsta e doar un numar dar si inchisoarea e doar o cladire. Ce a fost intre voi a fost o iubire intre copii... Si eu aveam o prietena la gradinita, o iubeam foarte mult, intre timp a devenit super frumoasa si sunt atras si fizic de ea dar nu am de gand sa plang dupa ceva de mult trecut. Asa si la voi, erati clar 2 copii (18 ani destul de imatur sa stai langa o fata de 13), au trecut 2 ani de cand v-ati despartit, ai trecut prin alte experiente si totusi inca esti cu gandul la ea?
Inainte lamureste-ma la ce te-ai referit concret, te-ai despartit de fosta cu care ai stat 2 ani de zile sau esti despartit de doi ani de zile?
De acord cu ce ai scris, mai putin partea cu "tipul acela mort de 2017 ani"...
Nu am 15 ani, in primul rand si chiar daca asa avea, asta nu e relevant.Nu vad ce ti se pare asa mare chestie faptul ca e indragostit de o fata mai mica. Daca nu ai fost in situatie mai bine nu mai spune nimic
Foarte frumos sfat si matur si mai si functioneaza.
Felicitari, domnisoara!
Va multumesc foarte mult! :* Viata este frumoasa, doar daca stim sa o traim.Mereu ne vom confrunta cu noi probleme, sau chiar cu problemele anterioare, dar noi trebuie sa fim puternici pentru a ajunge la victorie! Nu trebuie sa ne lasam prada depresiei.Trebuie sa luptam in continuare pentru a ajunge la adevar, si in cele din urma, pentru a fi fericiti!
Dap, te rog frumos sa imi dai facebookul tau am nevoie de o persoana ca tine
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: