In curand e 1martie. Oferai un martisor frumos. Pe 1martie dupa ore duonunde v-ati sarutat prima oara si mai sarut-o odata. Isi va readuce aminte cat de bine s-a simtit cand v-ati sarutat pentru prima oara si va veti impaca. Daca nu asta e. Cred ca va trebui sa gasesti pe altcineva, si cei ai tu in suflet doar timpul poate vindeca, dar o mica urma va ramne da la ce a fost... sper sa ai noroc cu ea, sper ca te-am ajutat...
Si mama spune la fel.sa nu o bag in seama deloc zilele astea si sa le spun prietenelor ei ca imi este bine etc, ca am trecut peste, ca imi gasesc alta fata(ca sa ii starnesc curiozitatea) iar de 1 martie ii dau un martisor,si fata trebuie sa pupe pe obraz baiatul care ii da martisor,iar cand o sa vrea sa ma pupe,ii dau un sarut,si ii spun ca imi cer inca odata scuze, si sa nu mai fim certati, ca ne iubim mult amandoi.
Mda ce sa iti zic, se vede cat tii la ea dar trebuie sa ai un pic si de mandrie in tine nu? Ea dupa cate se vede e cam intrasigenta, plina de ea, chiar crezi ca se merita sa faci atatea compromisuri? Totusi eu zic sa incerci cu un buchet de flori si spune-i ca a gresi e omeneste si daca poate sa dea timpul inapoi si sa puna in balanta tot ce a fost intre voi si daca considera ca se inclina mai mult spre negativ atunci sa iti zica ca totul a luat sfarsit! Dar sa cantareasca bine momentele si clipele de tandrete... Daca tot nu vrea las-o si cauta alta fata, nu se merita sa te injosesti atat de mult, pentru ca in definitiv ce i-ai facut? Daca se comporta asa nu te merita! multa bafta!
Eu zic sa astepti pana diseara sa vezi ce iti spune prietena ei daca te mai place saunu daca nu te mai place asta e dar totusi nu o stresa prea rau pentru ca dupa aia s-ar putea sa te urasca si sa nu vrea sa te mai vada deloc in curand este 1 martie ofera-i un cadou ceva frumos dar nu prea tipic bafta si sper ca te-am ajutat :*
Ai putea sa incepi sa inveti sa scrii. Mai pune si tu un punct in fraza aia ca eu nu am putut sa citesc mai mult de 3 randuri ca nu se intelege nimica.