| guess_who a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu pentru ca eram in club, iar el, beat s-a `lins` cu una chiar in fata mea. A 2-a zi am pus punct relatiei, dar el inca ma mai suna, vrea sa vorbeasca cu mine.Insa eu nu pot ierta.Credeti ca ar trebui sa-l iert? poate ma iubeste.

Răspuns Câştigător
| cristi a răspuns:

Iarta-l, dar sa nu te mai impaci niciodata cu el.La betie si-a aratat adevarata fata.sincer,daca ti-a facut asta odata, o sa continue s-o mai faca desi va promite ca nu.Nu ai nici o garantie ca nu se va schimba iar.Nu merita sa te mai uiti la el nici cu fudul! Daca nu a stiut sa te aprecieze, nu are rost sa mai ai de-a face cu el. take care

35 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Cat de beat a fost? Doar daca nu stia nici cum il cheama. Altfel e de neiertat.
Cat despre iubire... asta numai tu poti sa-ti dai seama daca privesti limpede si linistita lucrurile.

Janina
| Janina a răspuns:

Nu l-as ierta nici de s-ar pune in cap straight face
mama lui de idiot... ce iubire, cand se lingea cu aia nu ma iubea?

| xtreme a răspuns:

Intreaba-l daca el chiar a fost doritor sa faca ce a facut... un om nu prea gandeste cand este beat... discutati si tu ar trebui sa il ierti daca el chiar nu a avut intentia de a te insela...adica daca ar fi avut-o nu ar fi facut-o cu siguranta in fata ta, deci el nu era constient de ceea ce faceawinking

| ka2 a răspuns:

Pai iarta-l, sa o faca si in alt clubwinking

Anna
| Anna a răspuns:

De-acord cu Cristi.Nu are rost sa-l primesti inapoi.Inteleg ca a actionat sub influenta acoolului, dar o persoana care sustine ca te iubeste nu are un comportament futil. Poti sa treci peste asta, poti sa-l ierti ca sa te eliberezi de aceasta povara, dar nu te impaca cu el!

| borsec a răspuns:

Nu la-si ierta absolut deloc.

| guess_who explică:

A batut-o dup`aia pe fata aia, el mi-a zis ca ea a facut tot cu intentie...Adica si eu cand ma imbat tot nu pot face ce imi doresc. dar totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce s-a lins? A constatat ca avea pielea mai groasa si voia s-o mai subtieze?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce s-a lins?A constatat ca avea pielea mai groasa si voia s-o mai subtieze?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna
| Anna a răspuns:

A batut-o? Vaii, foarte urat! Inca un motiv in plus pentru care te sfatuiesc sa NU te impaci cu el!

| guess_who explică:

Anna, nu mi se pare ceva iesit din comun, doar ca a invatat-o minte...pentru ca ea l-a ispitit.

| guess_who explică:

Anna,nu mi se pare ceva iesit din comun,doar ca a invatat-o minte....pt ca ea l-a ispitit..

Janina
| Janina a răspuns:

Si mai idiot....sa dea intr-o fata straight face
urmatoarea poti fi tu! nici macar nu e responsabil pentru faptele sale

Anna
| Anna a răspuns:

Mhiry-mie mi se pare foarte grav ca a avut tupeul sa loveasca o fata indiferent cine era, ce a facut si ce statut avea.Barbatii care lovesc fetele nu se numesc barbati! Sunt lasi si se inseala crezand ca sunt "puternici"!

| moonY a răspuns:

"ea la ispitit"? da' ce, el nu era constient de faptele sale? ea era singura vinovata? sa stii ca ai dreptate. el e o leguma ce gandeste cu alte parti ale corpului.
mai grav e ca "nu ti se pare ceva iesit din comun", consideri ca a procedat corect, ba mai mult, il sustii "a invatat'o minte"
impaca'te cu el.il meriti

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu nu l-as ierta
daca a facut-o o data o poate face si a doua oara thinking

| ka2 a răspuns:

Daca a si batut-o e clar: e un badaran fostul tau prieten si nu mai merita iertare. Scuze, dar nu sunt de acord cu baietii care bat fetele!

cami
| cami a răspuns:

Nu, nu conteaza, beat treaz a facut-o.
Asta e doar o scuza pentru el..."am fost beat".oh go on
Trebuia sa fie cu tine, nu cu tipa respectiva.
Nu-l mai ierta. lasa-i-l ei...sa faca ce-o vrea cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te iubeste? ...de mult ce te iubeste, se "lingea" cu altele prin discoteca! mama draga, sunt shmilioane de baieti pe pamantul asta.

| lia a răspuns:

Mhiry, din cate am citit eu pana acum, tu il iubesti. Ai fi in stare sa il ierti si a reusit sa iti faca "spalaturi" la creier astfel incat tu sa consideri ca a procedat corect. Asta nu dovedeste decat ca poate sa te manipuleze cu usurinta, ceea ce doresti in momentul de fata este ca noi sa te sustinem, sa spunem ca este bine sa te impaci cu el.
Imi pare rau...nu pot face asa ceva, iti spun ca si unei prietene ca daca s-a comportat astfel este pentru ca nu te iubeste, meriti mai mult. Tu de ce vrei sa te desconsidere el? Nu te lasa calcata in picioare, dovedeste-i ca esti puternica si ca nu te lasi manipulata de un baiat. happy

| CrucifiedCountess a răspuns:

Beat sau nu, nu trebuia sa "se linga" cu respectiva... a 2-a dimineata, cand s-a despartit de tine, nu cred ca mai era beat... daca asta a fost prima oara cand calca stramb, discuta cu el. daca s-a mai intamplat, nu mai privi inapoi ca nu te merita.

| Mya a răspuns:

Daca a facut asta de fata cu tine...nici nu e nevoie sa te mai intrebi ce se intampla cand nu esti langa el! Nu ar trebui sa treci asa usor cu vederea...pentru ca nu ai auzit, ai vazut cu proprii tai ochi, e lipsa de respect! Cum poti numi asta "iubire"? Si cu atat mai putin faptul ca mai e si violent! Si ce ma mira mai tare, ca ii iei apararea! Parctic de ce ne mai ceri noua parerea, daca continui sa ne contrazici si sa'l sustii pe el? E clar ca stii ce vrei si nu ai nevoie de sfatul nostru.Scuza-ma,dar cand vad ca sunt fete care accepta cu usurinta astfel de situatii, ma infurii foarte tare! Apoi spuneti ca nu exista egalitate si ca va trateaza cu superioritate... iar asta pentru ca sunteti slabe.Nu stiti cand sa va impuneti si ii iertati in disperare, de parca nu ar mai fi baieti pe lume, scuzandu'va ca ii iubiti!? Mai repede e doar o obsesie...sau teama de singuratate! Altfel ce poti iubi la el, daca te face sa suferi...care's partile alea bune? Fizicul? In fine...fiecare isi alege modul in care vrea sa traiasca... iar tu esti un exemplu evident!

Anna
| Anna a răspuns:

A batut-o?Vaii,foarte urat!Inca un motiv in plus pentru care te sfatuiesc sa NU te impaci cu el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

| kh1ss a răspuns:

De ce sa te impaci cu el? daca te iubea nu se imbata si nu se ducea la alta sa se " linga"...

| vio a răspuns:

Barbatii dau vina pe bautura ca sa poate sa faca ce vor...si noi femeile nu avem voie... dar pina cind?hee hee

| want2bMajestic a răspuns:

Se poate ca el sa t iubeasca, dar stii cum e... odata dupa c ti-ai pierdut increderea in el.nimic nu mai e la fel ca si inainte...si mai ales ca dca ti-a gresit o data... o va mai face...asa ca sa fi atenta...sa ai grija d u

| want2bMajestic a răspuns:

Se poate ca el sa t iubeasca, dar stii cum e... odata dupa c ti-ai pierdut increderea in el..nimic nu mai e la fel ca si inainte...si mai ales ca dca ti-a gresit o data ...o va mai face...asa ca sa fi atenta...sa ai grija d u

| emil88 a răspuns:

CAND SA LINS CU ACEA PERSOANA CU TOATE CA ERA BAUT TREBUIA SA SE GANDEASCA CA E CU TINE, DACA AL IERTI ACUM VEI MAI AVEA ASEMENEA SURPRIZE. TU DECIZI DAR DACA TE IUBEA CU ADEVARAT NU SE LINGEA CU ALTA