Iarta-l, dar sa nu te mai impaci niciodata cu el.La betie si-a aratat adevarata fata.sincer,daca ti-a facut asta odata, o sa continue s-o mai faca desi va promite ca nu.Nu ai nici o garantie ca nu se va schimba iar.Nu merita sa te mai uiti la el nici cu fudul! Daca nu a stiut sa te aprecieze, nu are rost sa mai ai de-a face cu el. take care
Pai deoarece era beat, probabil nu s-a gandit la ceea ce face. Ar trebui sa vorbesti cu el i sa-l intrebi daca el chiar si-a dorit sa faca asta, iar daca nu-si mai aminteste sigur ce a facut, si iti da dovada ca te iubeste, eu zic ca ar trebui sa-l ierti.
Este foarte urat ce a facut! In sinea ta ar trebui sa-l ierti, dar nu sa te impaci cu el. Te asigur ca exista baieti care se imbata si nu se comporta chiar asa.Ai grija!
AAAAA... nu esti tu aceeasi care intreba daca va sta bine impreuna? Ahh, dragostea voastra a murit, baby! Imi pare rau sa iti spun!
Era beat dar asta inseamna ca ii sta gandul si la alte pitipoance, cred ca tine la tine, mai mult nu stiu
anonim38 întreabă: