| guess_who a întrebat:

M-am despartit de iubitul meu pentru ca eram in club, iar el, beat s-a `lins` cu una chiar in fata mea. A 2-a zi am pus punct relatiei, dar el inca ma mai suna, vrea sa vorbeasca cu mine.Insa eu nu pot ierta.Credeti ca ar trebui sa-l iert? poate ma iubeste.

Răspuns Câştigător
| cristi a răspuns:

Iarta-l, dar sa nu te mai impaci niciodata cu el.La betie si-a aratat adevarata fata.sincer,daca ti-a facut asta odata, o sa continue s-o mai faca desi va promite ca nu.Nu ai nici o garantie ca nu se va schimba iar.Nu merita sa te mai uiti la el nici cu fudul! Daca nu a stiut sa te aprecieze, nu are rost sa mai ai de-a face cu el. take care

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce s-a lins?A constatat ca avea pielea mai groasa si voia s-o mai subtieze?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te iubeste? ...de mult ce te iubeste, se "lingea" cu altele prin discoteca! mama draga, sunt shmilioane de baieti pe pamantul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l ca el sunt camioane intregi

| xtreme a răspuns:

Intreaba-l daca el chiar a fost doritor sa faca ce a facut... un om nu prea gandeste cand este beat... discutati si tu ar trebui sa il ierti daca el chiar nu a avut intentia de a te insela...adica daca ar fi avut-o nu ar fi facut-o cu siguranta in fata ta, deci el nu era constient de ceea ce faceawinking

| bluebeerrry a răspuns:

Pai deoarece era beat, probabil nu s-a gandit la ceea ce face. Ar trebui sa vorbesti cu el i sa-l intrebi daca el chiar si-a dorit sa faca asta, iar daca nu-si mai aminteste sigur ce a facut, si iti da dovada ca te iubeste, eu zic ca ar trebui sa-l iertihappy.

| emil88 a răspuns:

CAND SA LINS CU ACEA PERSOANA CU TOATE CA ERA BAUT TREBUIA SA SE GANDEASCA CA E CU TINE, DACA AL IERTI ACUM VEI MAI AVEA ASEMENEA SURPRIZE. TU DECIZI DAR DACA TE IUBEA CU ADEVARAT NU SE LINGEA CU ALTA