| costy92 a întrebat:

M-am despartit de prietena!

Stau de 6 ani jumate cu o fata stiu ca vi se pare ciudat nu am avut doar 14 ani cand ne-am cunoscut. Eram niste copii. eu sunt singurul baiat din viata ei. Asa cred. am fost un magar in nenumarate faze dar ea ma tot iertat dar stiu si sunt convins ca si momente frumoase i-am oferit. dar i ciuda prostiilor mele ia m-a iertat in tot deauna dar de prin Mai s-a schimbat radical si ma face sa cred ca brusc. Nu stiu ce s-a intamplat. in Ianuare o fost o dovada de iubire din partea ei dupa ce eu am calcat pe bec rau si asta m-a facut sa imi propun sa ma port frumos cu ea si sa o fac fericita de iubit o iubeam ori cum dar cu putina indiferenta. dar acum as vrea ca sa nu treaca o secunda fara ea.Au aparut doar certuri indiferata si chesti de genul asta si m-am saturat. Am hotarat sa luam o pauza. am stat despartiti 2 saptatmani dar continua sa ma sune si apoi ne-am impacat iar dar dupa o saptatmana de certuri ne-am despartit de dot si nu imi place ideea. nu stiu ce sa fac si as dori un sfat pentru ca a fost o relatie frumoiasa si de lunga durata si imi pare rau. o iubesc de numa dar nu stiu ce sa fac ce ar fi mai bine. va salut si va multumesc.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ti-ai batut joc de ea destul. Fa-i un bine si las-o in pace. Daca esti capabil multumeste-i pentru toate clipele frumoase pe care ti le-a daruit.

Răspuns utilizator avertizat
| Antoonel a răspuns:

Hai Cu JB!

| Maryo1o1 a răspuns:

Trebuie sa faci ceva impresionant ca sa o recuceresti si sa te ierte trebiue sa ii dai dovada de iubire permanenta nu doar de indiferenta arata-i cat de mult o iubesti si dovedestei ca a facut o greseala cand s-a despartit de tine. Pana si eu stiu asta si am doar 15 ani laughing frate nu stii nimic despre fete serios acum. Fa ceva si dovedestei ca a gresit cand s-a despartit de tine. Fa si tu ceva prin care sa ii arati afectiunea ta fata de ea. Of Of ce naiba mah nu stii chiar nimic. ia id-ul meu si vorbim pe mess ca sa iti pot da mai multe sfaturi si idei daca tu nu prea ai:marius_lucian1998

| Maaria a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa mergi la ea si sa ii ceri scuze pentru toate greselile, sa ii ceri scuze ca ai dezamagit-o, dar sa ii spui ca tu o vei iubii mereu indiferent de situatie si spune-i ca inca o iubesti si ca viata ta fara ea nu are niciun sens, se pare ca si tu ai mare nevoie de ea, mergi la ea si spune-i tot ce ai pe suflet, eu sper sa va impacati dupa cat timp ati petrecut impreuna si dupa cate lucruri banuiesc ca ati facut impreuna, nu are niciun rost sa va despartiti arata-i si demonstreaza-i cat de mult o iubesti... Succes sper ca vei reusii sa va impacati!