Sincer,eu nu prea cred asta pentru ca,daca ar fi in bratele altui barbat atat de repede de la despartire,fara sa vrea il va compara cu fostul(mai ales daca a fost o relatie lunga).SI daca va face sex cu altul il va compara si la pat cu fostul(mai ales daca au avut o relatie sexuala grozava),si in gand va spune:"el nu ma saruta in acelasi fel,nu ma strange in brate la fel nu imi vorbeste la fel, etc, etc). Parerea mea
Știi, nu prea poți să uiți o persoană pe care ai iubit-o dar poți încerca. Să filtrezi deja cu unul încă nu merge, deci mai poți aștepta. Fă alte lucruri care să-ți distragă atenția de la el, elimină tot ce ține de acest băiat.
Lasa timpul sa treaca, daca etse posibil fa tot ca sa nul mai vezi, gasesteti prieteni iesi cu ei etc!si eu sunt in acelasi situatie m-am des de pr meu cu care am ft de 2 ani...pov lunga! Eu las timpul sa treaca si chiar daca ma doare enorm incerc sa trec peste! Bafta iubita:*
P.s sper ca o sa-ti gasesti iubirea in curand, doar sa cauti unde trebuie
Pentru inceput gandeste-te la altceva.Nu te mai gandi la el.In al 2-lea ar fi bine sa-ti cauti altul... funda pls
RalucaAlina11 întreabă:
lydiamicca întreabă: