Spune-i ca o placi mult dar nu vrei sa strici prietenia voastra poate si ea simte la fel dar asteapta de mult sa faci tu primul pas gandeste-te bine la ce sa-i spui apoi spune-o pur si simplu. Daca e o prietena adevarata si nu te place te va intelege si prietenia voastra va continua dar la ce ai povestit tu pare imposibil sa nu te placa nici ea, multa bafta!
O inviti la o plimbare in doi si in cazul ca va accepta, obligatoriu sa-i oferi un fir de floare ceea ce ii va sugera tot ce nu vei reusi sa-i spui tu prin viu grai. Succes.
De ce esti asa sigur ca e imposibil sa nu ma placa nici ea?
Poti fi sigur ca reusita va fi garantata in cea mai mare masura.
Experienta. Sunt "caine batran" trecut prin multe astfel de situatii.
Invit-o la tine la un film, pregateste vinu ghiurghiuliu (tiri tiri tiri dari dari da) beti pana va faceti manga si apoi SEX SALBATIC
Daca tu ii spui direct hai sa-ti spun cum o sa fie scenariul : "Maria, eu chiar te plac"
"Pai noi suntem colegi de banca si prieteni de 4 ani... ti-am cam consolidat bine imaginea.Stiu cum sa te consider, iar tu dupa atata timp vrei sa sucesti lucrurile". O sa fie mega-super uimita si cel mai probabil o sa iasa urat. Propun sa te muti din banca cu ea, sa nu ii mai oferi atentia care o ofereai, sa faci totul invers si cand o safie chiar deranjata atunci este un moment bun sa-i spui.Ii mai misti putin partea emotionala.