Sunt uimit ca mai exista si femei de genul asta... offff unde ai gasit-o? Daca ti se pare extraordinara ar fi bine sa faci orice sacrificiu pentru ea! Schimba orice tu crezi ca ei nu i-ar place. Ai grija ce faci, o astfel de femeie iti iese in cale odata in viata.
Lasa teama si marturiseste-ti sentimentele. Cu ocazia aceasta te vei si elibera. Poate ca ai ceva sanse la ea. Prea putin conteaza fizicul daca ai ce sa vorbesti cu o persoana, si te simti bine in compania ei! Daca a acceptat sa iasa cu tine de mai multe ori probabil se simte bine cu tine...
Cred ca ar trebui sa o iei treptat... daca spui ca este mai artista de felul ei se va speria si va fugi.Asa sunt oamenii de genul asta, nu e bine sa-i iei prin surprindere ca s-ar putea sa-i pierzi. Asa ca fii rabdator, nu da cu bata in balta. E posibil sa-i trebuiasca timp sa se acomodeze cu tine.Si stai linistit ca a vazut dincolo de fizicul dur pe care vrei sa il etalezi, tocmai de aceea a continuat sa va vedeti mult succes.
Termina cu prostiile!
Cine esti tu sa te impotrivesti gusturilor ei?
Daca ea te place asa cum atunci esti pune mana si baga putina incredere in tine si nu o dezamagi.
xoxo
Chibi
Poti incepe prin a renunta la generalizarea asta falsa, comuna tuturor "ranitilor". " O fata cum rar mai gasesti", dar de fapt ce vrei sa gasesti? Nu te contrazic, fata are calitati, dar, dupa descrierea pe care ai facut-o, mi-ai dat de inteles ca esti un tip foarte selectiv si trebuie sa iei in calcul ideea " Ofer ce primesc".
Man eu zic sa o iei treptat..si daca nu accepta ca ai parul lung sau nibi ca ai barba in locu tau nu m-as schimba ca sta cu mine pentru cine sunt nu pentru ca nu am barba sau parul lung.
Sunt sigur ca femeia aia de care vorbea AlexStephan nu e singura din Romania, exista o gramada de femei exact cum a descris-o alex.Nu vad dc ar cauta barbatii in disperare o femeie calumea, cand in Romania sunt o gramada de femei frumoase. Pana la urma noi avem cele mai frumoase femei ai din ce alege! Bafta alex.
George0197 întreabă: