Încearcă să înțelegi ce simți cu adevărat. Dacă o iubești și simți că și ea te iubește, poți aștepta să devină majoră – mai sunt doar trei ani până atunci. Dacă simți doar o atracție fizică față de ea, atunci ar fi bine să te distanțezi și să închei orice legătură.
Diferența de vârstă dintre voi nu este semnificativă, însă nu sunteți încă complet maturi. De asemenea, bărbații se maturizează mai încet decât femeile.
Ea e încă un copil (d.p.d.v. emoțional), când se va maturiza e posibil să nu te mai vrea. Sau tu pe ea...
"doar vreau sa fie lângă mine."
Pe aici, pe TPU, nu toti sunt copii, sa stii. Pe noi nu ne prostesti.
Lasa copilul asta in pace!
Cauta-ti o fata de seama (varsta) ta, de mintea ta, faceti sex si alte nebunii si pe urma ai sa vezi ce e aia indragosteala.
Lasa fetita asta in pace, ca esti pedofil cu acte in regula!
Dude … in anii astia care astepti tu … ar alte femei de la 20 in sus pana la 60 depunde cat de priceputa o vrei si poti sa o astepti pe asta de 15 ani lejer
Citești printre rânduri și vorbești prost. Nu știu ce-ai vrut sa demonstrezi lăsând un comentariu răutăcios, iar după vorbele tale reiese clar ca n-ai fost iubita ci doar folosita și nici eu nici alții nu suntem vinovați pentru traumele tale
Desparte te urgent de ea daca vrei sa iti fie bine, altfel parintii ei pot face plîngere la politie si ajungi in inchisoare pentru corupere de minori. Lasa o in pace ca ea este minoră nu stie ce vrea si nu ai tu ce sa cauti sa vorbesti cu ea.Ea nu este iubirea adevarata, ea este o fetiță de 15 ani cu care tu nu trebuie sa ai nici o legatura in afara de bună ziua.
Esti pedofil.
Citeste legea daca nu ma crezi.
Citește-o tu, observa ce scrie in lege și lipsește în ceea ce am scris eu și revino cu un răspuns relevant
Ai scris texte de racolat minore: "n-ai fost iubita ci doar folosita"
Noroc de tine ca le iubesti de-adevaratelea.
Pe alea de 20 de ani nu le mai prostesti asa usor, este?
Nu te mai da destept pe aici ca pute!
Meriți închisoare abuzatorule de minore!
Racolează minore pedofiliulu! Ce ești cu Adevărat.
Pute la pedofiliiiiii pedooo
Puți pedofillule care racoleză minorele pușcărie! ABUZATORULE RACOLEZI MINORE!
Cupleaza-ti creierasul si vezi ca actiunile tale te pot duce direct in puscarie, daca nu te opresti chiar acum, fiindca ce vrei tu este ilegal si aspru pedepsit de lege, numindu-se pedofilie si se pedepseste cu ani grei de inchisoare.
Atâta timp cât nu ai relații intime cu fata, nu e ilegal sa te îndrăgostești de o minora de 15 ani. Dar sa o seduci sau sa o atragi într-o eventuala relație, aparent inocenta, nu este bine. Îți spun de ce nu e bine. E foarte ușor de manipulat sentimentele unui copil de 15 ani pentru ca nu are,, discernământ'' emotional și e foarte posibil sa se arunce chiar ea însăși în joc, nefiind capabila, cu mintea ei de copil, sa cântărească bine consecințele. Și chiar dacă tu pretinzi ca ești,, băiat bun' 'și vrei sa aștepți minim trei anișori, când fata devine,, legala' ', eu n-as risca, nimeni nu-ți garantează ca te va privi cu aceiași ochi ca atunci când credea ca tot ce zboară se mănâncă.
Eu zic sa cauți pe cineva pe măsura ta ca să nu riști o mare decepție.
Cheers
Încă nu este. Nu a avut relații fizice cu fata.
Cheers
Și nu înțeleg pe cine prostesc? În primul rand nu am inițiat eu conversația și nu am avut intenția sa ma îndrăgostesc. Dacă tu ești un om care nu a avut parte de nimic și nu vezi nimic bun în viata nu înțeleg de ce te simți obligata sa îți împărtășești traumele. Și da, am avut iubite mult mai mari decât mine, n a fost nevoie sa prostesc pe nimeni
Te repeți și după modul de exprimare pari foarte incult. Învață măcar sa scrii si sa te exprimi înainte sa comentezi pe un forum. Ramai în spatele calculatorului unde ești în siguranță și lasă comentarii răutăcioase in continuare
Legal ar trebui să mai aștepți doar un an conform legii 220.
Dar moral…, aici nu ma bag faci ce vrei dar de la 16 ani in sus e legal ca tu să fii împreună cu ea
Vad perfecțiunea în ea. Sunt îndrăgostit de ea și nu ma gândesc sa întrețin vreo relație intima cu aceasta.
Mai vrei și detalii))?
D
Singurul detaliu care îl meriți este pușcărie! Pentru racolatori, prădători, care se tin cu forța de minore! De copii de 15 ani care n-au mintea la ei nau discernământul la ei, nau nicio abilitate de viață să-și dea seama cine sănt de fapt "oamenii" infecți ca tine!
Vrei detalii? Bărbat de 21 de ani vrei detalii? Cum sa racolezi o minoră cum să abuzezi o minoră, cum să harțuiești o minoră, băi pușcărie, meriți dosar penal!
Crezi ca ma intimidează cu ceva pe mine? "Oamenii " ca tine? Nai habar ce am văzut până la vârsta ta și câți RACOLATOR, PRĂDĂTORI, fără scupure știu ca tine, am văzut ca tine în viata asta! Ai impresia ca eu ma joc? sau glumesc? MERIȚI PUȘCĂRIE! ASTA MERIȚI CU ADEVĂRAT PUȘCĂRIE!
Aveți 21 de ani la vârsta voastră, și alergați, va țineți după copi câte nau mintea la ele nau discernământul la ele, nau nicio capacitate să-și dau seama de fapt ce vreți de la ele pedofili dreacu bolnavi mintali! Dece nu vă dați la femei, fete de vârsta voastră? Dece? Nu vă merge vrăjeală, harneala cu ele? Nu ține nu? Va halesc fetele, femeile ca sunteți pedofili drogați!
))) perfecțiune)))
Tu știi ce vezi la ea?
Vezi inocența ei, vezi naivitatea ei ca la orice copilă de vârsta ei, vezi ca n-are mintea la ea să-și dea seama de situația în case se poate pune cu un bărbat de 21 de ani iar ea o minoră de abia 15 ani, asta vede asta vedeți toți racolatori, toți prădători, toți pedofili, toți microbi pământului care nu lăsați copii ăștia în pace nu lăsați minori ăștia în pace să-și vadă de viața lor cu băieți de vârsta lor!
Asta este tot ce vezi la UN COPIL O MINORĂ DE 15 ANI!
Lasă vrăjeală că nu mă duci pe mine de nas cu nimic dacă ai impresia că eu halesc vrăjeala ta! De pedofil mai ai până te pui pe drumul normal!
Du-te la Biserică și cereți scuze de la Dumnezeu și Hristos ca ești pedofil! Săte mănânce și mâncatear, rechinii!
Ce vrăjeală pe tine! vezi tu domne "perfecțiunea" da ce ești mă tu pictor? Picaso? Davinci? te-ai apucat de să Pictezi? Bă Lasă vrăjeala pedofilul naibi!
S-o crești da ce copila aia de 15 ani n-are părinți este a nimănuia te faci tu "tatăl" de sufletul la orice copilă de stradă de 15 ani pe bune? Asta îți este menirea? Sa racolezi o copile de 15 ani că ai tu "viziune" " perfecțiunea" și le crești tu? Copii ăștia minori ăștia nau părinți îi crezi a nimănuia? Lasă ba vrăjeala Lasă pedofilia! Că nu-ți merge scoala ta cu mine! Eu ca tine câți știu! Nai tu zile de trăit, să-ți trăiască la pușcărie tot neamul tău cu tine cu tot!
Auzi domne vede ele "perfecțiunea" pedofili mai nou au început să vadă cu al "3" ochii!
Tu ști unde te văd eu? La pușcărie! Acolo te văd pe merit.
Și nu-ți dau ignore tot aicia ma găsești Poți să-ți mai facin10000 de conturi. Mi-e de Dumnezeu și Hristos îmi este frică cu Adevărat, nu de niște pedofili spurcați!
Ce perfect te văd eu într-o celulă! Ști cum? Perfect! "Oamenii " ca tine ca voi nau voi nici pe stradă! Racolatori de minore! Pedofili bolnavi!
Așa cum sunt eu incult.
Eu nu mă leg de copii pe stradă măcar așa cum sunt eu. Pot face diferența între o copilă de 15 ani repet COPILĂ DE 15 ANI, nu femeie!, nici măcar adolescentă nu este! ESTE O MINORĂ DE 15 ANIȘORİ!
Faza nu este că! "nu țiai putea da și tu seama" la tine totul să fie pe blatul tău, pe partea care îți convine ție! De pedofil."ca tu vezi orice perfecțiune" în orice minoră de 15 ani!
Tu nu vezi că nai habar ce-mi spui tu mie? Mai sigur? Ai impresia că-mi este frică de tine -_-?
Pe ea nu o duce mintea la ani ei! Iar tu poți profita cu mintea ta bolnavă de ea la perfecțiune! Fiindcă nu o duce mintea, să-și dea seama ce vrea un bărbat de 21 de ani de la ea! "Nu ai înțeles" nu?
Ce se poate afla în mintea unei copile de 15 ani? Distracție absolut normală! Pe afară cu prieteni ei de vârsta ei absolut normală, deci? Chesti de copii! "Nu știai nu"?
Și deodată apari tu de nicăieri și te-ai gândit tu așa ai avut tu o viziune să o iei și s-o "crești" nu?
Da nu mai bine mergi tu la pușcărie, ca eu te văd mult mai bine acolo!
Nasol. Cert este ca nu poti sa fi cu ea. Singura varianta pentru tine ar fi sa astepti 3 ani. Timp in care fata sigur isi va gasi pe altcineva . In mod normal ar fi sa treci peste si sa cauti o fata care sa aiba minim 18 ani, doar ca sa fi sigur ca nu ai riscul de a corupe o minora.
Ești terminat de viata, asta e problema voastră, a șobolanilor de calculator, va permiteți sa vorbiți și sa jigniți pe tastatura iar în realitate nu va aude nimeni vocea, și asa ați fost toată viata. Ai fost copilul ala pe care nu-l baga nimeni in seama. Și de când îmi spui tu ce vreau eu? Singurul cu probleme ești tu încuiatule