| Blacknight123321 a întrebat:

M-am îndrăgostit de o fată. O problema foarte mare de care sunt conștient este diferența de vârsta. Eu am 20 și ea 15. Am încercat de mai multe ori sa ma conving singur ca nu este ok și probabil nu o sa funcționeze dar chiar nu pot renunța la ea. Am discutat cu ea lucrul asta și i-am spus ca o voi aștepta oricât ar fi nevoie. Nu am cerut nimic de la ea și nici măcar nu ma gândesc la alte lucruri, doar vreau sa fie lângă mine. As dori părerile oamenilor care au fost îndrăgostiți și știu ca nu găsești ușor iubirea adevarata

Răspuns Câştigător
| Effy35 a răspuns:

Încearcă să înțelegi ce simți cu adevărat. Dacă o iubești și simți că și ea te iubește, poți aștepta să devină majoră – mai sunt doar trei ani până atunci. Dacă simți doar o atracție fizică față de ea, atunci ar fi bine să te distanțezi și să închei orice legătură.

Diferența de vârstă dintre voi nu este semnificativă, însă nu sunteți încă complet maturi. De asemenea, bărbații se maturizează mai încet decât femeile.

50 răspunsuri:
| Blacknight123321 explică (pentru 1onur):

Învață mă sa scrii analfabet funcțional ce esti. Ești un psihopat, se vede clar. O sa ma combin cu mă-ta ca să vezi ca pot avea iubita și mai mare și v a trebui sa ma vezi în fiecare zi pentru ca tu cu siguranță n-ai putut sa te desparti de mami ca te simți în siguranță

Drama queen, nu te mai criza ca n-am făcut nimic. Ai imaginatia mult prea bogata si te duci departe cu povestea. Încearcă sa te calmezi și fii folositor. Și vorbești de 15 ani ca și cum ar fi 12. Tu atat de incapabil erai la 15 ani? Ai probleme grave pe care ar trebui sa le rezolvi la un psihiatru. Acum ma mai faci și drogat, uite cultura ce ai în tine.

| 1onur a răspuns (pentru Blacknight123321):

încearcă cu alte conturi pe asta ai dat fail!

Prefer totul singur și doar cu Dumnezeul și Hristos lângă mine!

Nu-ți dau ignor stai liniștit tot aicia ma găsești pedofilule!

laughing) eu nu mai am părinți happy

Da nu ma plângă la nimeni și nici nu ma victimzez sa primească milă și atenție, validare unei persoane si nici de la nimeni pune mâna la muncă și lasă vrăjeala.

Eu ma simt în siguranță cu Dumnezeul și Hristos și munca mea, Niciodată lângă oamenii fără frică de Dumnezeu și fără Dumnezeu! Lângă ăștia da mi-ar frică cu Adevărat să am de aface cu ei!

| 1onur a răspuns:

Pedofiluleeeeee

| 1onur a răspuns:

Pedoooooo

Ce detalii vrei să știi despre un copiil minor de 15 ani? Pe bune hai zi ce tear interesa de o minoră de 15 ani?

| 1onur a răspuns:

Vrei detalii despre lege laughing)? Mie că dacă îți zic te rănesc la orgoliul de pedofili,laughing
Nu te mai supăr și tu așa hai gata nu mai sunt rău cu tine

| 1onur a răspuns:

Săracul pedofili tot vroia și el o minoră de 15 ani...

| 1onur a răspuns:

Ești tatăl de suflet "bun" o creșteai tulaughing) așa cum afirmi și spui că o iei și o creștilaughing)

Unde am spus ca o iau și o cresc ca nu găsesc nicăieri afirmația asta, poate ma ajuți tu. În întrebarea pusa se înțelege ca prin așteptare ma refer pana când o sa devina majora. Chiar nu pot sa înțeleg ce probleme ai și de ce faci atat circ. Probabil ești foarte plictisit de viata și nu ai nimic mai bun de făcut

Sunt atâtea femei care vrea un băiat ca tine de vârsta ta! Și tu te combini cu copile, vrei sa ajungi la pușcărie și nu ști cum sa faci... stai pe banca ta ia-ți o femeie de vasta ta lasă minorele ești nebun...

Ești ditamai bărbatul te pui sate "îndrăgostești" de o copilă... am înțeles ai "sufletul" "bun" da îndreaptă și tu sufletul tău ala la o femeie de vârsta ta las-o minorele nu mai fi santilău...revinoți în fire ești ditamai bărbatul nu un puști...

| Blacknight123321 explică (pentru Effy35):

Și ea simte la fel. Și nu e vorba de atracție fizica, pot sa fac diferența asta. Nici nu pot sa explic ce simt pentru ea, îmi e greu sa-mi găsesc cuvintele, dar mi-am dat seama ca eu chiar o iubesc, și pana la urma nu noi alegem de cine ne îndrăgostim, inima o face. Sunt dispus sa o aștept și mai mult de 3 ani. Nu i-am cerut nimic si nici nu am de gand sa fac asta vreodată. Lucrurile astea le pot jura și cu mana pe bibilie

| Effy35 a răspuns (pentru Blacknight123321):

Înțeleg ce spui. Nu lăsa comentariile negative de pe TPU să te afecteze. Ceea ce descrii nu are legătură cu pedofilia. Un bărbat de 20 de ani, îndrăgostit de o fată de 15 ani și dispus să aștepte până când aceasta va ajunge la vârsta majoratului, nu este un caz de pedofilie. Pedofilia se referă la atracția sexuală persistentă față de copii prepuberi, adică cei care nu au ajuns încă în pubertate, de obicei sub 13 ani.

| Blacknight123321 explică (pentru Effy35):

Deci crezi ca este ok? Chiar nu știu ce pot sa fac

| Effy35 a răspuns (pentru Blacknight123321):

Este perfect în regulă să o aștepți până ajunge la vârsta majoratului. Dacă o iubești, timpul va părea nesemnificativ. Atunci, ea va avea 18 ani, iar tu 23, și vorbele răutăcioase ale celor din jur vor dispărea.

| I0NUTA a răspuns:

Diferenta de 5 ani nu este mare, dar in intervalul 15-20, este. Ea este minora si poate nu a avut nici un prieten, iar tu probabil ai mai avut. In general relatiile incepute de la varste asa de fragede, nu tin. Peste cativa ani, ea va intalni si alti baieti, poate la facultate sau la viitorul loc de munca si tu la fel. Exista si exceptii, dar prea putine. Daca astepti pana cand va fi majora, nu vad nici o problema, dar sa stii ca lucrurile se mai schimba, amandoi sunteti tineri.

| Cristi0temea a răspuns (pentru Blacknight123321):

Tu ai voie sa întreții chiar și relații sexuale dar doar daca ea are peste 16 ani
Pana atunci așteaptă si tu puțin
Sub 16 ani nu are consantamant dar daca are peste 16 ani are si poate sa fie împreună cu cine vrea ea chiar sa întrețină și relații sexuale. Pentru mai multe detalii cauta pe google legea 217 articolul 220

| dullcat a răspuns:

Parerea mea este ca astepti degeaba.Interesul amoros al oricarui adolescent de 15 ani este fix ca vremea, nici mai mult, nici mai putin. Nici al tau nu este prea stabil, dar macar tu esti adult, o parte semnificativa din creier s-a dezvoltat deja aproape complet (procesul dureaza pana la 25 de ani). Nu doar ca linia fina dintre legalitate si pedofilie risca sa fie incalcata, dar nici ce scrii aici nu este prea convingator, imi pare rau. Cum ai ajuns sa o iubesti, mai exact? Ce a dat nastere povestii de iubire dintre voi? Ati petrecut timp impreuna in vreun context serios, poate cu familia? Iubirea de la 15, 20, 25, 30 de ani se dezvolta diferit si creste/moare diferit.Mi-ar placea sa aud ca v-ati asteptat si ati reluat legatura peste 3 ani, ar fi chiar frumos. In realitate va fi asa? Nimeni nu stie, ramane sa afli pe viitor.

| ania a răspuns:

Dacavesti caoabil sa sustii financiar o familie inRomania fetele se pot marita de la 15 ani cu acordul parintilir si al medicului.