Este foarte bine ca te-ai indragostit de el, dar cauta unul cu 6 ani mai mare decat tine... vrei sa stii de ce?
Cercetatorii au demosnstrat k nr de neuroni al fetelor este cu 3% mai mare decat nr baietiilor (scuze baieti)...asa ca pentru un exemplu o fata de 12ani gandeste ca un baiat de 13 ...hmm deci este chiar indicat ca baiatul sa fie mai mare dacat tine, diferenta dintre voi poate ajunge dl 2 pana la 8ani.
Intr-un cuplu nu conteaza varsta(mai ales patru ani/e o diferenta/normala si mica de ani)dar de o diferenta de 25 de ani ce zici?
Cel mai important intr-un cuplu e sa se iubeasca/sa se respecte reciproc sa se inteleaga si sa aiba caractere de gandire potrivite/restul ce mai conteaza daca voi va iubiti/fiti fericiti si iubitiva mult...
Atata vreme cat dragostea se revarsa reciproc varsta nu trebuie sa fie bariera.
Este foarte bine...ca doar nu te vei indragosti de unu cu 1-2 ani mai mic decat tine.doar daca vrei sa-l cresti.sa revenim...este chiar indicat ca baiatul sa fie mai mare decat fata...ee.nici prea mare... da cat de cat.intre 1-10 ani diferenta nu are nimic...in nici un caz sa nu fie baiatul mai mic decat fata... daca dragostea este reciproca nu-ti mai fa griji...totul va fi bine...
succes!
Atata timpu cat ''indragostitu'' este reciproc... e bine...nu conteaza k el este mai mare cu 4 ani...asta poate fi un avantaj pentru tine.ai ce invata...
Dragostea nu are varsta si nu vad dc varsta ar fi o bariera intre voi... iubiti-va in continuare
Buna
eluzza sotzul meu este mai mare cu aproape 8 ani¡¡este totul perfect...nu vad o diferenta mare intre voi...
Mare? al meu ecu 10 ...nu conteaza varsta atata timp cat exista intelegere si iubire...
NU... E BINE CA ESTE UN PIC MAI MARE DECAT TINE, CE CONTEAZA ESTE DRAGOSTEA SO ORICUM TATA ESTE MAI MARE DECAT MAMA CU 10 ANI
Mie mi se pare normal ca baiatul sa fie mai mare decit fata si patru ani diferenta...este normall
anyacopchea întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: