Lasa-l impace ca e mult mai intreg la minte fata de tine, o sa se schimbe sau nu e treaba lui dar tu esti prea mica pentru el.
Buna! Eu zic sa ii deschizi ochii! Bine da nu sa te duci la el si sa ii zici : " sa stii ca pe tine te iubesc multe persoane", nu, trebuie sa ii arati in primul rand ca tu ti la el si dupa aia sa ii explici ca nu numai tu ti la el, ca tin si alte persone la el! Si nu-ti fa griji de diferenta dintre ani! De exemplu ai mei sunt despartiti si taicamio are 40 de ani si are o relatie cu o femeie de 30 de ani si sunt de 2 ani impreuna, si ce asta inseamna ca s-a terminat ca nu exista iubire pentru ca este o diferenta mare de ani? Nu! Asa ca succes cu baiatul si tine minte ia-l incet si deschidei ochii incet si cu grija sa nu ajunga sa creada ca tot liceul il iubeste!
Nu exista om lipsit de sentimente. Poate acel baiat nu crede in dragoste. Insa orice animal poate fi imblanzit. Trebuie doar sa isi gaseasca un scop si sa-l infloreasca. Nu crezi?
Ba da...dar nu sti dc este asa El este un fel de idol in liceu Toate fetele sunt moarte dupa el iar el nici nu le baga in seama si vb foarte urat cu ele. In schimb cu mine niciodata nu s-a purtat urat niciodata,,,!
De ce este asa?
Asta nu iti pot spune. Nu l-am vazut niciodata in viata mea! Totusi, iti pot spune ca am cunoscut si eu o persoana asemanatoare, care era admirat de o multime de fete, insa el nu se uita la ele. Uni ziceau ca este gay.
Insa, dupa ceva timp, am inteles faptul ca el este un om care merita mult mai mult decat orice fata orinara, si astepta o fata pe masura lui. Si totusi, fata cu care astazi are de gand sa se casatoreasca, a reusit sa-l cucereasca facand din ea, un scop pe care el nu face decat sa il infloreasca. Asta ti-am sugerat sa faci si tu. Daca zici ca nu s-a puratat niciodata urat cu tine, poti avea o sansa. Nu este usor sa faci asta.
Insa joci un joc complicat, zic eu. Nu ai garantia ca fericirea care tu o vanezi este reala. Si daca nu este, ai gresit. Si greseala se plateste. Si etc.
Intelegi?
Imi poti da id=ul tau sa povestim mai multe? Ca vad ca tu ma intelegi. te rog?
Nu il las sa ma deprime.pur si simplu simt ceva mai aparte. intelegi? dragostea nu sre limite!
Tipul sau nu a fost indragostit niciodata, sau a fost chiar prea indragostit si l-a ranit respectiva atat de mult incat a ajuns la concluzia ca ii e mai bine singur.
Vorbeste cu el si arata-te interesata de persoana lui, da-i de inteles ca aveti multe in comun, dar vezi sa nu cazi in cealalta extrema si sa te creada "disperata".
Daca nu iese cu discutiile, incearca sa il ignori si chiar sa vorbesti cu altul cat mai apropiat cand e el de fata. E imposibil sa nu-l deranjeze, realizand ca lui nu ii mai acorzi atentie si il inlocuiesti cu altul.
Una din astea ar trebui sa functioneze, daca nu, inseamna ca tipul chiar nu-i de tine.
Oricum, succes!
E smecher vrea sa te faca sa cedezi pana o sa ii dai ce vrea si apoi zice nu esti fata ideala pe care o caut. stai cuminte e pervers vrea doar sex de la tine, nu ceda si cauta pe un baiat de varsta ta