| Daysukki a întrebat:

M-am indragostit de un barbat tampit! acum ceva timp m-am indragostit de un baiat dar nu i-am spus asta niciodata. l-am testat sa vad daca si el tine la mine. am inventat o minciuna atomica cum ca mi-am " tras gagiu" si a mers.la deranjat si mi-a zis ca ma iubeste. am uitat sa spun ca atunci cand s-au petrecut toate astea el era deja cu una. de asta l-am mintit. dar am fost foarte geloasa cand mi-a zis ca si-a facut o prietena deoarece eu si el suntem foarte apropiati, glumim, ne batem, ne luam la misto dar ata din prietenie. si motivul minciunii a fost foarte bun. nu numai ca am fost geloasa dar si iritata! cand ei doi si-au facut fotografii si s-au filmat cand se sarutau. dupa mi-a aratat pozele si la fime am zis pas ca tranteam telefonul daca il vedeam cum se saruta cu alta, plus, imi crapa fata de rusine. vorbeste mereu despre ea si nu-l mai suport dar sunt o buna actrita deoarece m-am prefacut la perfectie ca nu-s geloasa ba chiar bucuroasa dar m-am certat cu el fara ai zice motivul si i-am zis ca daca as ave un cutit i la-s baga pe gat. apoi el a placat furioas si l-am gasit plangand. incepuse pe drum. intr-o seara am vorbit cu el si era foarte bucuros ca nu mai suntem certati. i-am zis ca il iert pentru ce a facut(fara sa-i zic ca eram geloasa) si ca nu mai am incredere-n el. a urmat putina liniste dar astazi cand am vorbit cu el mi-a vorbit tot de ea si ca o iubeste cu aderat dar eu nu am zis nimic am incercat sa shimb subiectul. am plans cu orele si am suferit pentru el o multime. el zice ca eu sunt cea mai importanta persoana pentru el dar eu nu simt asta. simt ca vrea sa ma inebuneasca si dupa sa ma lase cu ochii-n soare. m-am plictisit sa-l vad cum se-ntalneste cu ea in locul in care mergeam doar eu cu el si ziceam ca asta este locul nostru. nu mai pot! acum nu mai simt nici pentru el, sa faca ce-o vrea pentru ca am suferit mult iar acum nu mai pot sa o mai fac din nou. si totusi nu stiu cum sa o fac. daca ii zic adevarul o sa faca privirea aia de om trist si amarat. privire pe care eu nu o suport. ma face sa plang si nu-mi doresc asta. mai are rost sa mai alerg dupa el daca si asa incerc sa-mi fac curaj sa-i zic ce simt. odata ne-am sarutat. si dupa, pauza. nu a mai facut lucruri care sa-mi demonstreze ca are sentimente pentru mine. dar de cealalta vorbeste mereu. una este sa zici "te iubesc" si alta-i s-o demonstrezi. ce parere aveti? eu m-am cam plictisit sa iubesc un mitocan.

Răspuns Câştigător
| mariaaaaa a răspuns:

Da l naibi de mitocan cum zici tu. Iaute frate nu meriti sa si bata joc de tine.

Nu s-au sfarsit baietii la eii.Dai incolo ca in ziua de azi gasesti pe toate drumurile, si poate mult mai buni ca el!

Succes fata!

3 răspunsuri:
| Mynewlifestyle a răspuns:

Intradevar e foarte complicat si daca vorbeste de tipa tot timpul se poate sa fie ori pentru ca vrea sa te faca tocmai GELOASA! gelozia este o dovada de iubire, pot sa iti dau un pont date pe langa alti baietii prieteni de ai lui nu sa ii saruti sau altele dar baga-i mai mult in seama fa glume cu ei stai aproape de ei zic la propriu nu la figurat tongueca sa vezi daca e gelos pentru ca si asta e o dovada de iubire... apoi daca vezi ca e gelos spune-i ce simti, asta numai daca mai simti nevoia de al iubi. sau e mai greu daca il intrebi pur si simplu pentru ca probabil nici el nu mai stie ce simte

| xXCrystyanXx a răspuns:

Nu stiu daca o sa-ti dau chiar raspunsul la care te astepti DAR, u la inceput ai vorbit despre un barbat.Asta-i barbat? Plange asa de usor? Barbatii nu plang.(cel putin asa cred eu).Mrg, el vb despre aia pentru ca vrea sa te faca geloasa.

| Rhox a răspuns:

Waaaw! ce poveste...parerea mea e ca ar trebui sa iti faci un gagik sh sa'i vorbesti sh uh despre el km vorbeste si el desprea gagikasa si asa poate pana la urma o sa-ti spuna ce simte daca chiar simte ceva pentru tine. daca nu,asta este,dar eu sincr cred ca simte ceva pentru tine, adica asa fac baietii, vor sa te faca geloasa si ma rog...prosti de'aste. Funda?:X