| biu5 a întrebat:

M-am indragostit rauu de raphael tudor din pariu cu viata, visez cu el in fiecare seara si ma gandesc mereu la el, dar eu am doar 11 ani. Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el?

Răspuns Câştigător
| Vickyy a răspuns:

Esti inca copil mic, e normal sa ai fantezii.E normal sa-ti placa un actor.Dar ai sa vezi, cu timpul o sa-l uiti fara sa-ti dai seama.

90 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai sa cresti mare si ai sa gandesti altfel.

| Prapacea a răspuns:

Citește Cartea Junglei poate te îndrăgostești de Mwougli

| XtremePWN a răspuns:

Nu te mai uita la televizor.

greece12
| greece12 a răspuns:

O idee buna ar fi sa mananci cartea,sa rezolvi culegeri intregi de probleme la matematica si gandul iti va fi mereu ocupat.
Dar daca ai reusit sa te indragostesti,deja si vad cum lesini de ras in fata sfatului meu.
Asa ca, pot sa-ti spun un singur lucru:nu-ti fa griji, o sa-ti treaca.
In timp.
Pana dai peste o persoana reala si...accesibila!

| AR1373 a răspuns:

Asaie e dragut dar asta se intampla in PAIU CU VIATA nu in viata reala si eu am 11 ani dar stiu ca sunt niste filme si atat nu mai mult.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

E normal sa.ti placa de cineva de la tv. mi s.a intamplat si mie pe la 10-11 ani. si acum rad cand imi amintesc. gandeste.te ca el joaca un rol si poate in viata reala nu este asa. n.am nimic cu el, da poate nu e asa comic in realitate... vei trece peste.

| xScarlet a răspuns:

E perfect normal, eşti micuţă şi cam toate fetele păţesc asta pe la vârsta ta, dar gândeşte-te că e oricum prea mare şi nu ştii cum e în realitate, plus că probabil are prietenă deja. O să îţi treacă, ai să vezi, când o să pui ochii pe altcineva tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Tania a răspuns:

Aaaa pai esti micuta happy.O sa iti treaca, cred ca la un moment dat cu totii aveam astfel de fantezii cand eram mici happy

| Yasmine1999 a răspuns:

laughing) De rapha laughing e mai misto Dima love struck

| Allex7 a răspuns:

Dar de Raphael Cercel nu-ti place?

| TheLittleReaper a răspuns:

Wtf?! cum naiba sa te indragostesti de un cretin pe care l'ai vazut la tv, tu trebuie sa-ti vezi de scoalalaughing))

| MCRgurl a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Din curiozitate, ce vedeta laughing

| hellchild a răspuns:

Gasesteti un hobby.

| IMC90 a răspuns:

Baga niste sisteme de ecuatii, sa vezi ce repede iti trecewinking

| MadaCriss a răspuns:

Uite, eu am 12 ani asa ca am sa iti dau un raspuns pe ani nostri.Este normal sa ti se intample asa ceva draga mea,o sa cresti mai mare si o sa iti placa de alti actori, mai cunosc persoane care sunt indragostite de alte persoane cum ar fi vecina mea, dar acum i-a trecut si asa o sa ti se intample si tie ai incredere in mine... PS:Nu iti fie teama ca doar la acest baiat o sa te opresti...

| MCRgurl a răspuns (pentru Yasmine1999):

Ba dima e chiar naspa

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Tuturor ni s-a intamplat asta sau o sa ni se intample, cand vei fi mai mare si o sa-ti amintesti o sa razi :d...asa faceam si eu si acum cand imi aduc aminte cum faceam rad cu lacrimilaughing
Pa-pa, pup

| babylove a răspuns:

Gandeste-te el are 18 ani poate niciodata nu o sa-l poti vedea, stiu ca este minunat si super frumois si mie imi place de elPs am 16 ani dar nu pot fi indragostita, nu poti sti cum este sau cum se comporta in realitate u il vezi doar la tv, gaseste-ti pe altcineva de vcarsta ta care st te placa happy

| cosmina2001 a răspuns:

Crede-ma.and IlaughingEu n-am nici-o treabalaughing

| dEmEnt0rR a răspuns (pentru Prapacea):

rolling on the floor) laughing rolling on the floor) rolling on the floor cel mai tare site TPU...gasesti o gramada de tampiti si copii prostilaughing

| BeastMaster a răspuns:

Raphael.hmm.nu asa il chema pe tiganul ala? In fine oricare ar fi tu tot o mica obsedata esti...incarca sa stai linistita la papuselele tale si peste cativa ani cand o sa te plictisesti de ele sa ai fantezi cu baieti REALI. big grin Bye!

| Prapacea a răspuns (pentru dEmEnt0rR):

Subscriu

| adelayda a răspuns:

Gandeste cum l-ai vedea cu o alta fata si iti trecehappy

| alexutza00 a răspuns:

Si eu tot 11 ani am si chiar e fooarte tare tipu'! Dar noi suntem inca mici, trebuie sa ne vedem de scoala.etc! Mai tarziu vei gasi un baiat la fel de tare ca el, pentru tine va fi sigur mai tare!

| xAndro a răspuns:

Keep dreaming. Deocamdata ramai la scoala si daca ai talent de actrita.fa facultatea de actorie big grin poate o sa-l intalnesti intr-o zi laughing just kiddin`... oricum. stai cu burta pe carte big grin cu totii patim sa ne "intragostim" de cate o actrita/actor si vorba lui vikii ...cu timpul il uiti fara sa-ti dai seama big grin

| Dumnezău a răspuns (pentru IMC90):

La 14 ani, in a 8-a se fac sisteme de ecuatii.batting eyelashes

| Dumnezău a răspuns:

Dragii mosului, iata ce poate face un serial de căcat din niste amarate de copchile.Si dupa va mai plangeti ca statul e naspa ca nu va da ajutor social, si ca a fost prea greu subiectul la BAC, d-aia n-ati trecut.Scaldati-va in smoala, ba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce sa faci? nu renunta inca la barbie si fa'ti temele! zi'i mamei tale sa-ti cumpere o pisica, uita'te la cartoon network! traieste momentele etapei varstei tale, multumindu'te cu ce iti poti "Permite" sa faci si nu ce ar putea face sora ta mai mare!

| xSmile a răspuns:

Biu5, sunt si eu o mare fana a lui happy Si mie imi place la el, il admir foarte mult, imi place vocea lui, carisma sa, dar nu cred ca e potrivit sa visezi de acum la baieti, ai toata viata inainte sa-ti faci probleme d-astea, si nu ti-o zic pentru ca "wow' imi place si mie de el si esti o amenintare " o zic pentru binele tau. Si eu cand l-am vazut am zis : woaa :o ce bunaciune. Numai bine