Esti inca copil mic, e normal sa ai fantezii.E normal sa-ti placa un actor.Dar ai sa vezi, cu timpul o sa-l uiti fara sa-ti dai seama.
1Incepe prin a-ti lua o viata. 2 Gandeste-te ca ceea ce vezi tu la televizor este un personaj fictiv, adevaratul actor nu are nicio legatura cu cristi si sincer e si cam plin de el. Dupa parerea mea esti cam mica sa fii indragosita insa ai putea sa incerci sa te uiti si la cei din jurul tau, tu esti indragostita acum de un personaj fictiv si nici decum de Raphael Tudor
Mda Rapha e chir dragutz__doar ca nu cred ca asta e dragoste____ pur si simplu o simpatie fata de el ______cind vei mai creste vei intelege mai bine!
Doamne.numa cand citesc comentarile cad de pe scaun auzi la ala.indragostestete de mwgly))))))))
Stiu cum e si eu am fost nebuna dupa justin bieber dar cu timpul mi-a trecut.Trebuie sa mai cresti ca sa-ti dai seama ca nu e dragoste. Puneti o prietena sa-ti faca lipeala cu un baiat frumos din scoala si dupa ce te saruti de cateva ori cu el nici nu o sa te mai gandesti la rafael. FUNDA?
Asta nu e o idee buna.adica e bine si cu cartea da` eu am vazut prin mai multe locuri ale lumii ca noi romanii avem cea mai proasta metoda de invatamant, copii trebuie sa invete imens inca din clasa a 4-5 pentru varsta lor.e bine cu cartea asa aceam si eu da` cand cresti te saturi si iti bag picioru`...
@raspus pentru fetita
e ok, toti avem vise, esti copil o sa uiti...
Cum fetele din intreaga lume il plac pe justin bieber, e normal si la tine, dar o sa treaca.In cazul cu justin bieber, nu cred ca mai trece.Nu am nimic cu saracu baiat care are doar o voce frumoasa si vrea sa devina faimos.Ganditiva si voi,nu ati vrea sa aveti un job frumos cu multi bani? Ei,el a ales sa fie cantaret si are succes.Mi se pare ok muzica lui, adica imi place, dar acum nu sunt fan dala sa pup televizoru ca arata poza lui jb pe ea.Si nu, nu sunt gay sau lesbi sau orice altceva.Astfel de insulte ca doar imi place un actor sau cantaret sunt facute de oamenii jelosi pe acei oameni faimosi.Rusine.Nu imi place numai jb,dar si mj,chris brown,alexander rybak,swedish house mafia, deadmou5, LMFAO, etc.
Deci publicul la pariu cu viata sunt copii de 11 ani ...hmmm. ce rau a ajuns televiziunea. Oricum sfat parintesc pentru tine este sa te uiti la alt "serial"
Iti zic ca o sa-l uiti peste maxim 1 luna nu te mai gandi la el Oricum isi ia el iubita inaintea ta
Wow... Eu, la varsta ta eram indragostita de Johnny Depp. =D Glumeam. Nu-ti face griji, o sa-ti treaca cu timpul. Vei vedea ca iti vei schimba gandirea cu timpul.
Vezi daca vrei sa te intalnesti cu el sta in Constantin Brancoveanu la unul din blocuri
Esti prea mica. citeste carti ori gasesteti un hobbi. poate el nici nu stie ca existi.
Frate...eu am 14 si imi place dar nu m-am indragostit.Adevarat e dragut dar gandeste ca are 19 ani si ca nu o sa fii cu el niciodata eu chiar am facut si poza cu el cand ma pupa pe obraz.Si nu m-am indragostit decat de vocea lui care e uluitoare! Asa ca termina cu fanteziile imposibile si gandeste-te la scoala.Si tine minte:Nu se va intampla niciodata!
Uat dă fac iz diz?! ))))))))))))))). eu i.am spus lui ca are fane de 11-12 ani, dar nici chiar asa sa.l visezi in fiecare searaaa. LOOOOOOOOLLL.
Vai.imi cer scuze.asta schimba totul. Cu asta sigur vei avea mai multe sanse, va veti casatori si veti avea 15 copii.
Gaseste un baiat de varsta ta la fel de frumos si eu la varsta ta tot la el deci e cel mai frumos dintre toti si incearca sa nu te mai gandesti la el
ramona11ramona întreabă:
dovex întreabă:
cretoimariaelena întreabă:
linarkfts întreabă: