| Mariusib a întrebat:

M-am intalnit cu o fata de doua ori si de la prima intalnire a fost entuziasmata mi a spus fara sa i cer ca ea este pregatita de o relatie serioasa cu mine, iar la a doua intalnire i-a fost la fel de bine si a punctat iar acest lucru si ca doreste ca eu sa fiu al ei si sa facem ceva diferit ca sa ne simtim bine. dupa doar o zi se rasuceste si mi spune ca ea nu este pregatita pentru o relatie si sper sa o inteleg, este vina ei si ca de fapt a incercat sa se amageasca iar eu sunt foarte k. Ce sa inteleg din asta?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Boys.boys,boys...E greu să înţelegi o femeie.Ea poate spune că e pregătită, dar dacă insişti, dacă nu îi laşi timp şi spaţiu să se acomodeze, ea se plictiseşte şi nu te mai vrea.De asta spune că acum nu e pregătită, deoarece nu se aştepta ca tu să nu îi oferi înţelegere. Poate înveţi şi tu ceva din asta.

6 răspunsuri:
| Julyanne a răspuns:

Ca te-a pacalit, ca te are la degetul mic.E bine ca v-ati despartit! N-o fi chiar ultima fata din lume.

| xanderblackx a răspuns:

Ca e pustoaica momentan. depinde acum si de tine, cat de "copil" esti sa iti "pui pe cap" astfel de probleme. numai bine

| Swvytze a răspuns:

Ca i-a venit

Răspuns utilizator avertizat
| Mariusib explică (pentru Kranci):

laughing nici nu ma obosesc, nu a fost prima dar nu inteleg ce are in capul ala sec si cam atat, in rest sa fie sanatoasa

| Mariusib explică (pentru FataCuChitaraMun?ilor):

Multumesc.