| mishhha a întrebat:

M-am intilnit cu un baiat 3 luni imi spunea ca ma iubeste doar cind era beat mergea totul bine apoi ne-am certat si cind ne-am impacat m-a cuprins foarte tare m-a ridicat in brate a zis ca i-a fost dor si n-o sa ma mai lase niciodata iar peste citeva zile nu ma mai sunat si l-am vazut pe urma cu alta si asa si nu am mai inteles ce s-a intimplat care a fost motivul ca a procedat astfel?

Răspuns Câştigător
| DOARoVIATA a răspuns:

De unde era sa stie omul ca o sa gaseasca alta?
sa zicem pe fata si-a batut joc de tine,, nu merita sa iti bati capul cu asta mai mult ca sigur e un jeg de om
funda big grin

8 răspunsuri:
| mariass a răspuns:

Imi pare rau sa iti zic, dar si-a batut joc de tine. Uita-l pe baiatul asta ca nu merita nimic, nicio lacrima.

| xanderblackx a răspuns:

Si tu te incurci cu toti betivii ordinari? sincer acum, mi se pare un ratat... dar na, asta e parerea mea

| mishhha explică (pentru mariass):

Lacrimi chiar au fost multe...

| mishhha explică:

Acum vorbesc cu prietenul lui cel mai bun cum credeti este corect?

| Molecula a răspuns:

Nu a procedat asa din cauza ta sau ce crezi tu. Pur si simplu trebuie sa il uiti ca sta cu mai multe si va pacaleste pe fiecare in parte. Cauta un baiat care simti ca intr-adevar o la tina la tine.

| RedHeart a răspuns:

Motivul princepal e ca nu sti sa ii alegi.
Iar al doilea motiv este ca probabil baietii pe care ii alegi au standarde inalte in legatura cu o fata iar tu nu le atingi.

| mariass a răspuns (pentru mishhha):

Iesi afara cu prietenii, fa-ti un hobby, ocupa-ti timpul, degeaba stai sa vorbesti cu prietenul lui, omul ala nu merita nici macar : buna ziua. Te ranesti singura.

| papusica987 a răspuns:

Jeg de om!