Ba crede-ma ca stiu, ca exact din orgoliu si din vorbe nespuse m-a pierdut si pe mine o fata. Chiar e atat de orgolioasa incat nu vrea nici sa recunoasca ca ii pare rau, si o sa aiba de pierdut din cauza asta.
Retine ca cel mai scurt drum intre 2 puncte e o linie dreapta: Spunand exact ce vrei, fara ocolisuri, vei ajunge mai repede la ceea ce iti doresti. La fel cum tu iti doresti initiativa din partea unui baiat, si baiatul vrea sa vada ceva din partea ta, altfel va intelege ca nu esti interesata de el.
Aceste intersectari puerile nu-si au locul. Angela, eu iti propun sa mai cresti in modul tau de gandire. Inteleg ca ai emotii, toata lumea are, dar traim in niste timpuri destul de grele. Termina scoala, ia-ti un loc de munca, stabileste-ti viata/scopurile si va fi timp destul si de zbinghi-zbinghi, freaky-freaky.
In cazul asta te sfatuiesc sa astepti un pic. Daca te iubeste sau mai insemni ceva pentru el, te va cauta si impacarea va veni de la sine. Daca nu o face, mergi mai departe. E plina lumea de baieti
Mmm conteaza si varsta ta mai angela. esti inca mica sa intelegi multe lucruri, cu parere de rau iti zic ca el s-ar putea sa nu fie afectat deloc de ceea ce s-a intamplat intre voi, propune-i o ultima intalnire si discuta cu el pe fata tot ce ai de zis
As vrea sa te intreb de ce v-ati despartit? si eu am patit asa. am fost cu un baiat pe care il placeam mult si inca il plac, dar el a mintit in legatura cu sentimentele lui si am aflat ca vroia sa ne despartim asa ca am facut eu pasul asta, ne-am despartit si credeam ca am trecut peste dar am realizat ca inca il plac mult, dar nu prea mai exista sanse pentru relatia noastra. eu am aflat ca el a vrut sa ne despartim din cauza ca eram prea timida, in fine. Oricum baiatul asta al tau e neinteresat si tu tot incerci sa mai ai o relatie cu el, dar el nu prea vrea asta sau cel putin nu se agita pentru asta. deci cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si daca el recunoaste ca nu simte nimic, incearca sa treci peste placand alt baiat
Foarte bine ca a fost de acord cu despartirea, nu ai stiut ce vroiai de fapt. De unde vrei sa inteleaga baiatul ca de fapt vrei sa va vedeti mai des, cand tu ii zici ca vrei sa te desparti de el? Noi baietii gandim simplu, deci nu fi surprinsa cand primesti inapoi exact ceea ce ai cerut. Sunt si momente in care simtim ceva si va citim gandurile, dar sunt rare, si nu putem sa facem asta mereu, deci sa nu te bazezi ca vei gasi un baiat care sa iti ofere tot ce iti doresti fara ca tu sa ii spui nimic, vei fi dezamagita.
Ia-o ca pe o experienta, si baga la cap pe viitor ca pana nu exista comunicare sincera intre tine si baiatul pe care il placi, nu vei putea tine o relatie. Mai ai destul timp sa inveti, nu-ti face griji.
Nici nu am de gind sa ma marit miine poimine e si normal ca imi dores un serviciu, dar oricum cind te indragostesti nu il poti lasa asa de usor sa plece
Nu stiu cred ca nu o sa am curajul sa il sun eu prima oricum de azi inainte o sa optez pentru mai mult sinceritate intr-o relatie
Ne vedem extrem de rar putem sa nu stiu ca saptamiinile ce face si orgoliosi din fire cum eram ambii nu suna nici unu si ultima dat eu am facut-o dar cred ca deja nu mai poate sa continue asa
Ok da nici tu nu cred ca stii cum exact a fost situatiea mea, oricum cred ca initiativa mai multa sa vina din parte unui baiat si cind asta nu se intimpla e cam dureros.
Da mersi de sfatu cu sinceritatea o sa-i dau mai multa importanta >
Pai atunci cand iti pasa de o persoana lasi orgoliul deoparte, pentru ca iti e foarte dor de aceea persoana nu mai conteaza orgoliul. Si da, e adevarat ca nu puteti avea o relatie plina cu orgolii in care nu va sunati ca sa va vedeti doar pentru ca celalalt nu suna. Trebuie sa discutati despre asta si sa incercati sa schimbati aceasta situatie, sa lasati orgoliile si sa va sunati mereu cand va e dor unul de altul.