anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am întrebat mereu cum acele femei care se prostituează la margine de șosea, nu le e teama de riscurile la care se supun când fac sex cu mai mulți bărbați pe zi, în special când fac sex oral.
Cum de nu le e teama că mai mult ca sigur ar putea contacta bts?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca le este teama, dar nu au alt mijloc usor de castigat bani, de aceea o fac.
Multe din ele sunt obligate de proxeneti, care sunt prin preajma lor si le bat, le pedepsesc daca nu produc bani pentru ele.

13 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu te gandesti prea mult la sexul oral? Ba intrebi ce am crede despre cineva care, in diferite circumstante, ar face sex oral, ba ce consecinte ar avea acesta pentru lucratoarele sexuale. Ce e asa special la sexul oral? Sexul oral e cel mai sigur si mai simplu pentru lucratoarele sexuale, daca ar fi dupa ele, ar presta doar acest serviciu.

| 48deOre a răspuns:

Ar fi bine daca ar face doar asta. Saracia, foamea, traumele te aduc in stare de orice

| Ararat a răspuns:

Bts e ultima lor problema.

| RogerRon a răspuns:

HIV nu se transmite prin sex oral neprotejat daca nu au leziuni ceva care sangereaza in gura(sunt sanse infim de mici). Si cele de pe sosea de obicei cred ca nu prea ofera sex oral neprotejat oricum ci doar cu prezervativ pentru ca nu se pot spala.
Sau mai sunt unele care au apartament langa, si ofera clientilor sa mearga in apartament, acelea cred ca ofera si oral neprotejat.
Pentru HPV exista vaccin care te protejeaza.
Folosirea prezervatului la sexul normal se face intotdeauna din cate stiu si asta protejeaza de o mare parte din boli, nu e nici una care face sex fara prezervativ in afara de cel oral uneori dar care nu are riscuri asa mari.
In rest ce pot lua nu e atat de grav si frecvent, ele isi fac si consult si analize la fiecare 2 saptamani din cate am inteles.
Im fine nu sunt femeie, nu stiu cum suporta eu nu stiu daca as putea suporta asa ceva happy dar probabil ca pentru bani fac... de HIV si HPV sunt protejate de restul bolilor nu mori si sunt tratabile cu antibiotice.
Nu cred ca e asa de periculos din punt de vedere al sanatatii.
Nu sunt expert dar cred ca stiu si sa se protejeze...mai bine decat restul populatiei.

| RogerRon a răspuns:

Sunt sanse nule la sexul oral chiar daca este fara prezervativ, sa iei HIV, daca nu ai rani in gura.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru RogerRon):

Pai dacă respectivul ejaculează în gura nu se transmite asa?

| RogerRon a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Daca ejaculeaza in gura creste sa zicem putin sansa sa ia ea, insa doar daca are rani, taieturi, afte in gura sau daca ea sufera de gingii care sangereaza(am mai gasit si asta acum). Dar daca are gura sanatoasa, nu va lua nici daca ii ejaculeaza in gura. Dar nu accepta toate fara prezervativ oralul, si din acelea care accepta si mai putine accepta ejacularea in gura nu stiu de ce. cam 10%-20% din toate prostituatele sa zicem accepta finalizare in gura, hai sa ii zicem asa mai frumos.
Dar acum cred ca mi-ar fi frica putina mie ca barbat, daca e disperata dupa bani si accepta si are o problema ceva in gura, ca doar nu stai sa o verifici ca la dentist inainte, exista un mic risc sa iti transmita ea tie daca faci neprotejat.
Dar pentru ea daca stie ca are gura sanatoasa nu e risc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Le este foame, de aceea fac asta.

| Emilian65 a răspuns:

Nu le este teama ca iau boli BTS, pentru ca fac sex oral protejat cu prezervativ.

| RoCkKiD a răspuns:

Normal ca le e teama de asta folosesc prezervative la orice.

| JohnnyPacate a răspuns:

O viata si o gaura in cur au.

| Ralf71 a răspuns:

Aproape toate, cu exceptia celor noi care se vor imbolnavi si ele, sunt bonlave.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce te gandesti doar si intensiv la sexul oral?

De preferat ar fi ca nici o femeie pe lumea asta sa nu practice prostitutia in veci, totusi unele sunt obligate, deci nu prea au de ales - Dumnezeu cu mila ( se intelege ), dar cele care aleg calea usoara nu au nimic in cap, sau mai bine zis au doar gunoi si mizerie. Ce sa mai zic daca nici macar nu se protejeaza?!