Probabil vrei sa intrebi daca mai poti ramane insarcinata dupa ce te masturbezi.Cred in primul rand ca e o intrebare care se vrea o gluma seaca, dar totusi am sa-ti raspund. Masturbarea nu are efecte directe nocive asupa organelor de reproducere daca nu sari calul. Da, poti sa ai copii cand ti doresti.
Daca nu cu degetul lui plin de sperma, pe langa intrarea in vagin, sau daca nu dupa sex neprotejat - terminat inauntru!, atunci nu!
Bine macar ca nu teºai apucat de sex ...ca la cate stii ...ma tem ca ramaneai insarcinata si prin haine :O
Daca a ejaculat periuta de dinti cu siguranta. Oricum in timpul actului se elimina un lichid numit Colgate-action si exista sanse sa ramai.Pentru linistea ta fa un test de sarcina. Dar daca a fost cu alte obiecte nu ma pricep in domeniu, doar despre periute sunt documentata
Bineinteles.
&acum va trebui sa dai in judecata degetul, pentru a plati pensie alimentara copilului
Ce amuzant... Te masturbezi dar nici nu stii cei aia. A te masturaba nu inseamna a face sex cu cineva care in cntact cu el poti ramane.Si in caz cati mai pui si alte intrebari prostesti numai cu baieti ramai. Daca iti place sa te masturbezi mai bine fa sex cu primul venit.Serios tu nici nu stii cei aia si deja o faci? Nebunie in romania asta.
Cati anisori ai?
sa ramai insarcinata ca te masturbezi?
)) scuze ca rad dar intrebarea e retorica
Da. o sa fi mamica! ce o sa fie :degetica sau degetel? hmmm! scuze nu mam putut abtine.
Ce rautaciosi sunteti, nimeni nu s-a nascut invatat. Stai linistita ca nu ai cum sa ramai insarcinata, pentru asta ar fi fost nevoie de implicare masculina
Destepti sunt cu totii, ii vezi?
Nu ai cum, doar sa ai grija sa nu satisfaci un baiat, si sa folosesti acceasi mana pentru a te satisface, caci pot aparea complicatii.
Cum spunem noi baietii, o laba bine facuta, face cat 3 acte sexuale.
Daca crezi ca... copiii se fac cu degetele, castravetele sau lumanarea, atunci ce sa zic... wai si amar de capul nostru. Cand copilul te va intreba cine e tata, poti sa spui "Un castravete, dar s-a stricat si l-am aruncat de mult." Exista Mama si Tata care sunt o Femeie si un Barbat (2 fiinte umane de sex diferit)pentru a creea un copil. Banuiesc ca asa ai ajuns si tu pe lume. Incearca inainte de a face ceva sa te documentezi un pic. Daca toata lumea iti raspundea ca esti gravida? Ce mai faceai? O sarcina nedorita e o problema serioara.
@MachoMan am ras cu lacrimi . eu credeam.si eram sigura ca va avea. un degetel :-s
Nu poti sa ramai, ati mai lipseste ceva ca sa poti ramane! Adica de un tip! bafta
Cred ca iti bati joc de noi . Nu poti ramane insarcinata, si de acum incolo cand nu stii riscurile, nu mai face lucruri din astea .
Asta-i o intrebare capcana?
parca iti mai trebuie ceva de la cineva ca sa ramai insarcinata.
eu asa stiam...
RRSecularHumanist întreabă: