| i.love.me a întrebat:

M-am masturbat. pot sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| mirceagall a răspuns:

Probabil vrei sa intrebi daca mai poti ramane insarcinata dupa ce te masturbezi.Cred in primul rand ca e o intrebare care se vrea o gluma seaca, dar totusi am sa-ti raspund. Masturbarea nu are efecte directe nocive asupa organelor de reproducere daca nu sari calul. Da, poti sa ai copii cand ti doresti.

72 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai pus o intrebare despre mos craciun, daca te prinde mosu nu stiu daca va mai putea iesi pe horn rolling on the floor

| iuliancico a răspuns:

Daaaaaaaa...cu Duhul sfant laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ne dai mai multe detalii ca sa-ti putem raspundehee hee

| leinad a răspuns:

In nici un caz, nu poate fi vorba de asa ceva.

| StaRmAgiC a răspuns:

Ooo nulaughing

| xibalba a răspuns:

Nu

| cretzufinish a răspuns:

Depinde cu ce laughing Asa intrebare, asa raspunsuri.

| theodoraafi a răspuns:

Cati anisori ai?
sa ramai insarcinata ca te masturbezi?
laughing)) scuze ca rad dar intrebarea e retorica

| SweetCandy a răspuns:

Nuhappy

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Cu periuta de dinti? thinking thinking sau cu perna? rolling on the floor

| moonY a răspuns:

Bineinteles.
&acum va trebui sa dai in judecata degetul, pentru a plati pensie alimentara copilului

| oana23madrid a răspuns:

Nu ce intrebare stupida...

| shineofblood a răspuns:

Pentru ca sa ramai gravida ai nevoi de sperma, degetul nu produce sperma! GOOD! Mai informeaza-te, e plin netul de informatii despre sex!

| Anca a răspuns:

Bine macar ca nu teºai apucat de sex ...ca la cate stii ...ma tem ca ramaneai insarcinata si prin haine :O

| anad a răspuns:

@Sarky, ce pateste mosu? Moare de ras sau ramane el insarcinat!?

| Raluca_2845 a răspuns:

Doamne ce intrebarestraight face rolling on the floorrolling on the floor Da ma e posibilwinking Fugi repede la doctor si povesteste`i ce s-a intamplat numai el te poate ajuta.Si grabeste-te ca doar pana in a 3`a luna de sarcina poti face avortwinkinglaughing
Succeslaughing

| I.Love.Football a răspuns:

Doar daca folosesti anticonceptionale poti ramane insarcinata prin masturbare rolling on the floor.

| andytza a răspuns:

Depinde cu cine te-ai masturbat laughing dar ca sa nu par ironica raspunsul este nu, nu ai putea niciodata sa ramai insarcinata din asta.

| criss86 a răspuns:

E posibil sa fi ramas insarcinatalaughing fa-ti un test de sarcina urgentrolling on the floor

| Irina a răspuns:

Ce rautaciosi sunteti, nimeni nu s-a nascut invatat. Stai linistita ca nu ai cum sa ramai insarcinata, pentru asta ar fi fost nevoie de implicare masculinahappy

| Macho a răspuns:

Dap. felicitari. vei avea o manutza :X

| Ti3sto a răspuns:

Numa daca ai avut spermatozoizi pe degete,laughing)rolling on the floor), cum drequ sa ramai, ramai numa daca lasa vreunu in tine sepermabig grinbig grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ca intrebarile pe care le pui sunt numai la stho!
si... da... poti sa ramai insarcinata!

| astertix09 a răspuns:

Ce vreti! La 14 ani nu sti prea multe!

| buburuzzz a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuu, esti venita de pe luna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@anad, are cateva cateva extremitati cu un coeficient de dilatare mai mare rolling on the floor

| Pho3nix a răspuns:

Nu stiu de unde tot apareti.

| lumylumy a răspuns:

Nu poti sa ramai, ati mai lipseste ceva ca sa poti ramane! Adica de un tip! bafta

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@MachoMan rolling on the floorrolling on the floor am ras cu lacrimi laughing. eu credeam.si eram sigura ca va avea. un degetel big grin :-s rolling on the floorrolling on the floor