Probabil vrei sa intrebi daca mai poti ramane insarcinata dupa ce te masturbezi.Cred in primul rand ca e o intrebare care se vrea o gluma seaca, dar totusi am sa-ti raspund. Masturbarea nu are efecte directe nocive asupa organelor de reproducere daca nu sari calul. Da, poti sa ai copii cand ti doresti.
Cati anisori ai?
sa ramai insarcinata ca te masturbezi?
)) scuze ca rad dar intrebarea e retorica
Bineinteles.
&acum va trebui sa dai in judecata degetul, pentru a plati pensie alimentara copilului
Pentru ca sa ramai gravida ai nevoi de sperma, degetul nu produce sperma! GOOD! Mai informeaza-te, e plin netul de informatii despre sex!
Bine macar ca nu teºai apucat de sex ...ca la cate stii ...ma tem ca ramaneai insarcinata si prin haine :O
Doamne ce intrebare Da ma e posibil Fugi repede la doctor si povesteste`i ce s-a intamplat numai el te poate ajuta.Si grabeste-te ca doar pana in a 3`a luna de sarcina poti face avort
Succes
Doar daca folosesti anticonceptionale poti ramane insarcinata prin masturbare .
Depinde cu cine te-ai masturbat dar ca sa nu par ironica raspunsul este nu, nu ai putea niciodata sa ramai insarcinata din asta.
Ce rautaciosi sunteti, nimeni nu s-a nascut invatat. Stai linistita ca nu ai cum sa ramai insarcinata, pentru asta ar fi fost nevoie de implicare masculina
Numa daca ai avut spermatozoizi pe degete,)), cum drequ sa ramai, ramai numa daca lasa vreunu in tine seperma
Nu poti sa ramai, ati mai lipseste ceva ca sa poti ramane! Adica de un tip! bafta
@MachoMan am ras cu lacrimi . eu credeam.si eram sigura ca va avea. un degetel :-s